Hogyan ússzuk meg olcsón és könnyen a tanszervásárlást Kaposváron?

Sajnos vészesen közelít felénk a szeptember, amely nem csak azt jelzi, hogy mindjárt itt a nyár vége (jajj olyan rövid volt), hanem azt is, hogy elkezdődik az iskola. Ugyan a tankönyveket az általános iskolások ingyen kapják, ám a többi dolog beszerzése bizony szegény szülőkre hárul.

Van néhány tippünk, hogy a lehető legkönnyebben megússzuk az iskolakezdési mizériát. (Kaposváron egyébként a Mega-Papír Kft. minden tippünknek megfelel.)

 

1.Ha nem akarunk teljesen tanácstalanul, üveges szemekkel bambán bámulni valamelyik nagyáruház írószer osztályán, olyan boltot keressünk, ahol vannak eladók és még szóba is állnak velünk, ha látják rajtunk a kezdődő pánikot. Ha még el is igazodnak az írószerek dzsungelében és ezen tudásukat meg is osztják velünk, az csak hab a tortán. Szóval szakképzett és segítőkész eladók.Ez nagyon fontos a stresszmentes iskolakezdéshez.

2. Menjünk olyan boltba, ahol mindent megtalálunk egy helyen: iskolatáskát, színes ceruzát, színes lapokat, hegyezőt, esetleg wcpapírt(nekünk ez is kell!) és minden egyebet.(Az sem árt, ha egyéb termékek nem nehezítik a bevásárlást, egy közelben fekvő játékosztály ugyanis erőteljes csapást mérhet a pénztárcánkra, ha életünk értelme is velünk van.)

3.Hasznos ha nem kell laposkúszásban, oldalazva közlekedni a sorok között, magyarán szólva van elég hely. Így ha sokan vannak, márpedig augusztus végén sokan lesznek, nem szükséges feltétlen agybajt kapni a tömegtől.

4. Jó ha ugyanabból az termékből, például zsírkréta, többféle árkategóriát is találunk, így mindenki annyit költ, ami neki még kényelmes. Tehát lehet válogatni. Mondjuk az sem árt, ha tudjuk, hogy az olcsóbb áruk sem fogják csemetéinket cserben hagyni a suliban.

5. Ha van néhány kamaszgyerek a családban, akkor biztosan tisztában vagytok azzal, hogy nekik fontos, hogy a tanszer ne csupán jó legyen, hanem menő is. A menő egyébként általában jóval drágább, dehát valamit valamiért. Tehát ha az írószerboltban akad nem túl drága menő holmi, kikerültünk egy lehetséges konfliktusforrást cseperedő lurkóinkkal.

6. Árukészlet. Árukészlet. Árukészlet. Fontos, hogy legyen miből válogatni. De tényleg...

 

A Mega-Papírnál rengeteg terméket, köztük trendi és egyedi dolgokat, találunk 700 négyzetméteren, a szakképzett eladók pedig nagyon kedvesek és szívesen segítenek mindenkinek. 

Ráadásul extra akciókkal is várnak mindenkit:

Kapcsolat

telefon: 30/788-6269

e-mail:

kaposvariprogram@gmail.com