Anna and the Barbies interjú

Az Anna and the Barbies koncertje után megkérdeztük a zenekar tagjait arról is, hogy érezték magukat Kaposváron.

- Beszéljünk egy kicsit a zenekarról! Milyen testvérekként egy zenekarban dolgozni?

Pásztor Sámuel: Amióta összeállt a zenekar elég sok tagcsere volt. Annával nyilván mi már megszoktuk egymást, hiszen egyrészt tesók vagyunk másrészt már 10 éve  együtt dolgozunk ebben az együttesben.  Tehát ahogy említettm rengeteg tagcsere volt a zenekarban, emberek jöttek mentek. Végül aztán 2010-ben összeállt  ez a mostani gárda, ez pedig nagyon jól működik, jól tudunk együtt dolgozni. Amióta ez a felállás létrejött azóta tudunk előre haladni igazából.

- Milyen volt ez a kaposvári koncert, hogy éreztétek magatokat?

Pásztor Sámuel: Ú hát elképesztően jó volt. Amikor először játszottnk itt az a koncert egy kisebb házibuli volt, nem voltak túl sokan, de ennek is meg volt a maga hangulata. Ja és akkor volt egy VB közvetítés is, ami nem nagyon segített abban, hogy magas legyen a közönség létszáma és ez a létszám is főleg lányokból állt... De végül is egy nagyon kellemes hangulatú kis buli alakult ki. Aztán adtunk egy nagyszerű koncertete itt a főtéren azt nagyon élveztük. Ez meg most olyan volt ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. Nagyon patent volt.

 

Pásztor Anna: Ez tényleg fantasztikus volt. Elképesztő jól éreztük magunkat. Olyan könnyű volt, mint a teljesen sima vízen csónakázni, vagy kajakozni. Mindenkinek a szemét láttam, mindenki velünk volt. Nagyon egyszerűen működött az egész és hihetetlen energiák szabadultak fel. Ez azért is fantasztikus , mivel kevesebb, mint egy éve, hogy itt jártunk, és akkor el kellett hitetni azzal a kevés emberrel, aki eljött, hogy ez jó lesz. Ez akkor sikerült is, mert amikor elhitték oltári nagy házibuli kerekedett. Most, hogy visszajöttünk megtízszereződött az emberek létszáma, ami elképesztően jó érzés, nagyon-nagyon örülünk ennek.

 

Kapcsolat

telefon: 30/788-6269

e-mail:

kaposvariprogram@gmail.com

Facebookos játékaink szabályzata