Fogyjunk masszázzsal

Abban az esetben ajánlom a fogyasztó masszázst - mondja Andrea az Andrea Masszázs tulajdonosa és masszőre, ha a döntést már meghoztad. Én a döntésed kivitelezésében tudok a segítségedre lenni, de tudnod kell, nélküled nem fog sikerülni.  A fogyasztómasszázs nem sorolható a kellemes masszázsok kategóriájába, bár nem fájdalmas. Úgy nem fog működni, hogy heti egyszer-kétszer eljársz hozzám fogyasztómasszázsra, otthon meg felfalod a hűtőt. Ha a döntést még nem hoztad meg igazán, csak álmodozol a fogyásról, válassz inkább egy kellemes olajos masszázst, jobban megéri, mert ezek kellemes masszázsok, ráadásul nem kerülsz ellentétbe önmagaddal. Ha viszont tényleg eldöntötted hogy lefogysz, akkor már nincs visszaút.

Az alakformáló - fogyasztó masszázs fokozza az elzsírosodott területek vérellátását, ezáltal beindítja a zsírégetést, optimalizálja a  vízháztartást és fokozza a bőr regeneráló képességét. Zsírégető hatású, gyógynövénykivonatokat tartalmazó krémet használunk amely növeli a zsírégetőmasszázs hatását. A fogyasztómasszázs legfőbb célja a véráram cirkulációjának helyreállítása a zsírsejtek területén, illetve a zsíros réteg területének a csökkentése és a bőr rugalmasságának helyreállítása.

Intenzív, speciális masszázsfogások segítségével a zsírsejtek tartalmát a kiválasztó rendszer irányába mozdítjuk el a súlyfelesleggel rendelkező területekről.

Az általam a maszírozáshoz használt olajok, krémek mind bevizsgált, allergénmentes, kereskedelmi forgalomba-hozatali OÉTI engedéllyel rendelkező termékek !

 Egy kúra 10-15-20 alkalmat jelent. ( problémától függően, heti három alkalommal.)

A kezelés ideje előtt 2 órávál már ne étkezz!

Többfajta lehetőség közül választhatsz, kinek ideje, problémája, pénztárcája szerint összeválogatva.

 

a.) Csak fogyasztó masszázs:  

időtartama 30 perc  , ez a has, fenék, combok elöl-hátul maszírozását jelenti speciális krémmel.

Ára : 4 000.- Ft / alkalom 

 

b.) Fogyasztó masszázs és ionos-ultrahangos mélymaszírozás :

ez ugyanaz a 30 perces masszázs mint a fent leirtak, csak még + 30 perc ionos-ultrahangos mélymaszírozó kezelés ( 2-3 cm mélyen beleviszi a bőrbe a hatóanyagokat, így gyorsabb, sikeresebb és látványosabb az eredmény )

Időtartama : 60 perc

Ára : 6 500.- Ft / alkalom

 

c.) Fogyasztó masszázs megnövelt idővel  :

Időtartama : 60 perc

Ára : 8 000.- Ft / alkalom  

 

d.) Fogyasztó masszázs megnövelt idővel + ionos -ultrahangos mélymaszírozás: 

Időtartam : 45 perc  fogyasztó masszázs + 30 perc ionos- ultrahangos mélymaszírozás

Ára : 8 500.- Ft / alkalom

 

A kezeléseket igénybe lehet venni csak egy testrészre is  ( pl. has, vagy csak combok  ), ilyenkor a teljes idő arra a testrészre irányul. Erőteljesebb, gyorsabb hatás !

A kezelésekre jó lenne, ha tudnál hozni valamilyen sztreccs anyagu nadrágot és felsőt, vagy szauna nadrágot, lényeg, hogy szorosan a testhez símuljon és hőt generáljon. Az általam alkalmazott speciális krém, akkor fejti ki legjobban a hatását, minnél melegebben van tartva, ezért kell ez a ruha. Ha csak egy testrésszel van problémád, akkor folpackkal én is be tudlak tekerni, de a teljes testfelületre ( has, combok elöl-hátul, fenék ) nem alkalmazható, mert nem tudod a dolgodat elvégezni.

A kezelés ideje alatt naponta 2- 3 liter folyadék fogyasztűsa javasolt, ami lehet szénsavmentes ásványvíz, méregtelenítő tea.

Tartózkodj az édesség és az alkohol fogyasztásától és 18 óra után már nincs étkezés, sem nasi.

A kezelés ideje alatt sokat beszélgetünk, személyre szóló tanácsokkal látlak el, hogy a siker garantált és tartós legyen. 

Érdeklődés és időpontegyeztetés :  30/467-0747, E-mail: andreamasszazs@gmail.com

https://www.facebook.com/andreamasszazskaposvar/

OLVASTAD MÁR?

SZÍNHÁZI ELŐADÁSOK A DOROTTYÁBAN

SZÖRNYŰ BALESETEK A VASÚTI ÁTJÁRÓKBAN - LEGYÜNK ÓVATOSAK!

ÍGY MENNEK ÁT A PIROSON AZ AUTÓK A 67-ES ÚTON- VIDEÓ

MEGÚJULT A KAPOSVÁR KÁRTYA

MINDEN KÍNÁBÓL ÉRKEZETT CSOMAG UTÁN ADÓT KELL MAJD FIZETNI

KÜLÖNLEGES NYÁRI FESZTIVÁLT RENDEZNEK ALSÓBOGÁTON

 

Kapcsolat

telefon: 30/788-6269

e-mail:

kaposvariprogram@gmail.com

Facebookos játékaink szabályzata