Határidős esküvő

Voltatok már úgy, hogy végtelenül vágytatok valamire és azért, hogy beteljesüljön óhajotok a végletekig képesek lettetek volna elmenni? Ha igen akkor ne hagyjátok ki a Határidős esküvőt. Rádai Tímea írásában még sok más kiderül a filmről. 

A Szivárvány Kultúrpalota egy igazi csemegével szolgál ezen a héten a  közönségének. Határidős esküvő..., már maga a cím is ambivalens érzéseket vált ki az emberből. Épp ebből kerekedik ki egy elgondolkodtató, az élet apró csodáit, nagyobb csalódásait, hitünk megkérdőjelezhetőségének rejtelmeit megpendítő romantikus, ám vígjátéknak is felfogható történet.

 "Michal 32 éves. Egy évvel ezelőtt lett vallásos, és most készül az esküvőjére. A vőlegény azonban egy hónappal az esküvő előtt meggondolja magát. Michal úgy érzi, képtelen visszatérni korábbi életéhez és újra a szabályok szerint elkezdeni a társkeresést. Hirtelen változást akar, és mélyen hiszi, hogy ha eléggé kér valamit, Isten meg fogja adni. Megvan a helyszín, a ruha, a lakás: Isten bizonyára küld majd mindehhez egy vőlegényt is. Az esküvő napja azonban egyre közeleg..." 

 

Szinte dermedten várta a néző, hogy vajon  végül történik majd. A színészek, a rendező remekbe szabottan, szinte pattanásig feszítve a húrt adják át nekünk a valóságot, tükörként szembesítve önmagunkkal, gyengeségeinkkel. Az utolsó percekig játszik velünk a film.

Valószínűleg a nézőket is megérintette a produkció, mivel hol hangos kuncogás volt hallható, hol könnyeket lehetett felfedezni arcokon. Visszatérve a valóságba lelkesen jöttünk ki a moziból. Épp ezért, ha eleged van már a hőségből, s akad közel két órányi szabadidőd, akkor augusztus  3-án 17 órakor javaslom térj be a Szivárvány Kultúrpalotába, és nézd meg Határidős esküvőt.

Kapcsolat

telefon: 30/788-6269

e-mail:

kaposvariprogram@gmail.com