II. Magyarországi Henna Fesztivál és Indiai Szépség Nap!

Időpont: 
2017/06/04 - 10:00

A nap központi témája a henna lesz, mely a test dekorálásának alapvető eszköze. 

Rendezvényünkön számos hennafestő részvételével, bárki készíttethet magának álmainak megfelelő mintákat. Aki kíváncsi a hennafestés elsajátítására, június 3-án akár részt vehet egy kezdő hennafestő tanfolyamon, illetve a fesztivál ideje alatt kipróbálhatja a motívumok rajzolását és a hennatölcsér alkalmazását. Bemutatjuk a hennaporokat és kikeverésüknek módszereit valamint érdekes rövid előadást lehet majd hallani mindarról, amit a hennáról tudni érdemes. Persze idén sem maradhat el a hennafestő verseny, melyre várjuk a lelkes jelentkezőket. A verseny résztvevői szép ajándékokkal távozhatnak támogatóink jóvoltából.

 

A nap folyamán a szépítkezés egyéb összetevői is lényeges teret kapnak. Eláruljuk a természetes hajápolás trükkjeit és készítünk igény szerint hajfonatkölteményeket. A sminkelés kiemelt eszköze például a kadzsal, a szemfesték, mely nem csak egyszerűen szemfesték, hanem annál sokkal több. Az arcot festjük vonzó kis virágmintákkal, és bindivel díszitjük (piros pont vagy egyéb motívum a homlokon).

 

A gyönyörű selyem szárik mindig is vonzották a nőket, ezért lehetőséget adunk a felpróbálásukra. A nap egyik fénypontja pedig az indiai viseletek divatbemutatója lesz. Az öltözködés elengedhetetlen részét képezik az izgalmas ékszerek és a virágfüzérek, melyet elkészíthetsz a helyszínen. És miután teljesen átvarázsoltunk, készíts egy fotót magadról, hogy megmutathasd vonzó külsődet a barátnőidnek.

 

Egy rendezvény sem teljes szórakoztatás nélkül, ezért színes színpadi programmal várunk. Láthatsz majd egzotikus és modern indiai táncokat, ütemes zenei előadásokat, szári divatbemutatót, zsonglőr előadást indiai hangulatban és még sok mást.

 

A ruhák, ékszerek és kozmetikumok szerelmeseinek, kirakodóvásárral kedveskedünk.

 

Megjelennek a naturkozmetikumok és asztaluknál elkészítheted saját ízlésednek megfelelő krémparfümödet. Hímezhetsz szárit, és a selyemfestés rejtelmeibe is bevezetünk.

 

Ha kezdenél fáradni várnak masszőreink, hogy ellazíthassanak és mivel nincs szépség egészség nélkül, az ajurvédának is engedünk egy kis teret, ahol tanácsadással várnak majd hozzáértő szakemberek. Asztrológusaink és numerológusunk is rendelkezéseitekre állnak, hogy segítsék a mindennapok nehéz helyzeteinek megoldását.

 

Szentélyünkben is érdemes betérni, hogy elvezethessünk a védikus bölcsesség útján és jó tanácsokkal láthassunk el, melyet hasznosan tudsz alkalmazni majd életed során.

 

Számos gyerekprogrammal is készülünk, hogy bátorítsuk a családokat is a látogatásra. Gyakorlatilag minden felnőtteknek szóló „játék” lehetőség a gyerekeknek is rendelkezésre állnak, de azon felül még készülünk arc- és csillámfestéssel valamint kézműves foglalkozásokkal. A területen játszótér is található és a „Tehénvédelmi központunk”, mely két nemrég született bocijával igazi vonzerő a kicsik számára. Aki pedig szeretné, kipróbálhatja milyen ökrösfogaton utazni.

 

A nap folyamán éttermünk is várja vendégeit színes indiai menüvel, valamint büfénk finom vegán csemegékkel. És hogy még inkább fokozzuk a hangulatot bográcsozásra is kerítünk sort.

Kapcsolat

telefon: 30/788-6269

e-mail:

kaposvariprogram@gmail.com

Facebookos játékaink szabályzata