Ismét eljött a Kaposvár Kártyák érvényesítésének ideje!

Az idei évben érvényes Kaposvár Kártyák 2018. január 31-ig használhatók fel! Ahhoz, hogy a kártyacsere minél gördülékenyebben történjen,  ne halassza januárra az ügyintézést!

Az érvényesítéshez a kártyára, az esetleges változásokat igazoló iratokra (lakcímkártya, nyugdíjas szelvény, iskolalátogatási igazolás) van szükség. Teljes áron 635 Ft-ba, 14 év alatt és nyugdíjasok részére 320 Ft-ba kerül az érvényesítés. Családtagok egymás kártyáit érvényesíthetik!

Kaposvár Kártyához kiadható szombati ingyenes parkoló kártyák ügyintézéséhez az autó tulajdonosának/üzembentartójának lakcímkártyájára, Kaposvár Kártyájára és az autóforgalmi engedélyére (speciális esetekben törzskönyvre, üzembentartói szerződésre) van szükség. (Az ügyintézéshez a lakcímkártya és a forgalmi mindkét oldali fénymásolata is elegendő.)

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a 2017-es évben új Kaposvár Kártya elfogadóhelyek csatlakoztak a kedvezményt biztosítók köréhez (Zsolnay Örökségkezelő NKFT., Hotel Sonnhof *** Rauris, Horváth Tibor fenyőfa árus, Telenor Magyarország ZRT.), további elfogadóhelyekről és kedvezményekről érdeklődjenek irodánkban! 

Kapcsolat

telefon: 30/788-6269

e-mail:

kaposvariprogram@gmail.com

Facebookos játékaink szabályzata