Fenséges ételek és egy remek csapat vár mindenkit a fonyódi Gambero étteremben

A Gambero Étterem finom ételekkel és frissítő italokkal vár titeket Fonyódon.

Ide akármikor betérhettek, akár ebédre, akár vacsorára, az ételekben és a kiszolgálásban biztosan nem fogtok csalódni, viszont érdemes előre asztalt foglalni, hiszen az ételek fenségesek, a fogások izgalmasak.


Az étlapon rengeteg ízletes fogás közül válogathattok, halak, steakek, levesek is szerepelnek az étlapon.  

- Célunk, hogy a legjobb minőségű alapanyagokból, a legszínvonalasabb ételeket készítsük, kedves, profi kiszolgálással - mondta el Zsemberi Máté az étterem alapítója. - Igyekszünk különleges ételekkel meglepni a vendégeinket. Levesek terén érdemes kipróbálni a cheddar sajtos fokhagymakrémlevest és a harcsából készült halászlevet. Halakból pontyot és pisztrángot is kóstolhatunk, de lazaccal is tudunk szolgálni, előrendelésre egész homárt is készítünk. Sült húsok közül pedig a T-bone steak, rib-eye stek és hagymás rostélyos is található az étlapon. Hagyományos ételek között ízletes harcsapaprikás kapros-túros csuszával és marha rostélyost vadas mártással is kérhető, utóbbi aktuálisan, a napi ajánlatban található meg.

Természetesen a Gambero étteremben a vegákról sem feledkeztek meg, számukra grillezett kecskesajtos saláta, és rántott camembert is elérhető. 

Az ízletes ételeket hűsítő jeges limonádéval vagy egy finom borral is leöblíthetitek. A kínálatban mindenki megtalálja kedvenc ízeit, hiszen kávék, üdítők, frissítők, sörök és borok közül is válogathatunk.

A konyhán remek csapat dolgozik Baráth Ákos, Zsemberi Fanna és Szélhofer Veronika jóvoltából kóstolhatják meg a vendégek a sokféle remek fogást.

 

A Gambero Étterem Fonyódon, Vigadó tér 27. szám alatt található. Fonyód a Balatoni térség egyik legkedveltebb célpontja. Az éttermet közvetlen a Balaton partján találjuk, így egy szuper hangulatos sétával zárhatjuk ebédünket vagy vacsoránkat.

https://www.facebook.com/gamberoetterem

 

Időpont: 
vasárnap, 2023, augusztus 13 - 21:47

Állásajánlatok Kaposváron