35 gyermekelőadás a Gyermekszínházi Biennálén

Idén május 7. és 12. között rendezik meg a IX. Kaposvári ASSITEJ Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennálét, ahol 35 előadás és változatos szakmai programok közül válogathat a közönség.

Az ASSITEJ Magyar Központ és a kaposvári Csiky Gergely Színház szervezésében immár kilencedik alkalommal megrendezett seregszemlén az elmúlt két évben Magyarországon bemutatott legjobb gyermek- és ifjúsági színházi előadások, illetve színházi-nevelési programok vesznek részt korcsoportos bontásban. A versenyprogram válogatója idén Gabnai Katalin drámatanár, színikritikus volt, aki több mint 90 pályázott produkcióból választotta ki a 26 versenyelőadást.

Idén a Biennálé szervezői létrehoztak egy telefonos alkalmazást is, amely megkönnyíti a tájékozódást.

LINEUPR nevű alkalmazásban telefonos programfüzet, amely ezen a linken: https://lineupr.com/magyar-assitej-kozpont/ixkaposvri-assitej-biennl 

illetve a mellékelt QR kóddal elérhető: 

(Az alkalmazáshoz először kell csak mobilnet/wifi, utána, ha a böngészőben beállítjuk, hogy felvétel a kezdőképernyőre/hozzáadás a kezdőképernyőhöz akkor az alkalmazás ikonja felkerül a telefon kezdőképernyőjére és ezután már offline is elérhető a teljes program.)

Műsorfüzet: http://kaposvariprogramok.hu/musorfuzet2018

Kapcsolat

telefon: 30/788-6269

e-mail:

kaposvariprogram@gmail.com

Facebookos játékaink szabályzata