Kortárs drámai életképek az Agórában

Időpont: 
2017/09/13 - 17:00

Rendhagyó fotókiállításra invitálja az érdeklődőket a kaposvári Együd Árpád Művelődési Központ.

Felvidéki, gútai fiatalok egy csoportja kortárs drámai életképek fényében tükrözi a karma törvényeit. Sorskockák című tárlatuk az ember, mint központi egyén létezésének kérdéseit vitatja különféle megrázó, ugyanakkor megható és üdítően reménykeltő fényképsorozat által. 

 Az egy tucat felvétel életünk egy-egy állomását, korunk és végzetünk jellegzetesen szembeötlő témáit tárja az érdeklődők elé, sajátos megvilágításban. Láthatóvá válik az elnéptelenedő város, az agyelszívás, a családon belüli erőszak, a vallási és állami diktatúra, valamint a közösségi oldalak húspiaci mivolta és a média sokszor torzító hatása. 

 Ugyanakkor megmutatkozik a másik, a pozitív oldal: az új utakra való rátalálás, az isteni gondviselés, a remény és az önmagunk újrafelfedezése. A fotókat egy ifjú felvidéki fotóművész, Karasz Viktor készítette, a rendező és ötletgazda Borka Roland, felvidéki újságíró. 

 A Sorskockák című különleges fotókiállítást 2017. október 13-án, 17 órai kezdettel mutatják be a nagyközönségnek. A megnyitón fellép a felvidéki Ricco Flash (RF), hip-hop előadóművész. A tárlatot 2017. november 11-ig munkanapokon 10-18 óra között lehet megtekinteni.

Kapcsolat

telefon: 30/788-6269

e-mail:

kaposvariprogram@gmail.com

Facebookos játékaink szabályzata