Nyárköszöntő Futóverseny a Zselici Csillagparkban

Időpont: 
2019/05/25 - 10:30

A verseny távjai az alábbiak:

1. táv: „Félmaratoni táv” – Rajt időpontja: 10.30.:

21 km, a RAJT és a CÉL a Zselicben a Ropolyi tónál, a térképen pirossal jelölve

A távot lehet teljesíteni egyéniben, illetve váltóban 3 fős csapattal. A váltóban teljesített táv esetén a váltópontok, illetve az egyes futótávok:

               1. táv: 4,3 km (Váltópont: 10. magassági pontnál)

               2. táv: 8,8 km (Váltópont: 19. magassági pontnál az oda-vissza szakasz előtt)

               3. táv: 7,9 km

 

2. táv: „Bátorító táv” – Rajt időpontja: 10.45.:

4,0 km, a RAJT és a CÉL a Zselicben a Ropolyi tónál, a táv a Dugáskúti körtúra útvonalát érinti (térképen zölddel jelölve).

Ropolyi tó (RAJT és CÉL) elérhetősége: a 67-es útról Kardosfa Hotel irányába leágazó út vezet a Ropolyi tóhoz, menet közben nem kell lefordulni sehol, csak követni az aszfaltos út vonalát, mintegy 6,5 km hosszan. 

 

A futóversenyre jelentkezési határidő: 2019. május 10. (előregisztráció), illetve a helyszínen a verseny napján 8.30-tól 9.30-ig.

A helyszínen regisztrálókat megkérjük, hogy feltétlenül érkezzenek pontosan a torlódások elkerülése érdekében!

A futókat vadpörkölttel és langallóval várjuk ebédre, valamint minden futó „befutó” érmet és értékes fogadó csomagot kap, az egyéni és váltó kategória I., II. és III. helyezettei pedig ajándékokat kapnak.

FIGYELEM: A helyszíni nevezés bizonytalansága miatt csak az első 200 regisztrálónak tudunk fogadócsomagot adni a helyszínen. Igény esetén a további regisztrálók utólag vehetik át a fogadócsomagot.

 

 Nevezés módja:

Az előzetes nevezés az alábbi linkeken történhet:

Egyéni nevezés

Váltó nevezés

Nevezési díj:

Előregisztráció esetén (május 10-ig): 5.000 Ft/fő – egyéni és váltó futók esetén egységesen, kivéve a SPURI Aranykártyával rendelkezők, akiknek részére 3.500 Ft/fő a nevezési díj.

Május 10. napja után, illetve a helyszíni regisztráció esetén: 6.000 Ft/fő – egyéni és váltó futók esetén egységesen, kivéve a SPURI Aranykártyával rendelkezők, akiknek részére 4.500 Ft/fő a nevezési díj.

A futóverseny nevezési díjának befizetése az alábbiak szerint történhet:

1. Átutalással a Somogy Megyei Erdész és Természetvédő Egyesület 10403909-50505254-52501009 számú számlára, közleményben a futó nevével és életkorával (egyéni futás esetén), illetve a csapatnévvel, a csapattagok nevével és életkorával (váltófutás esetén). A számlát az átutaló nevére és címére állítjuk ki.

2. A Kereskedelmi Bank bankfiókjában a 10403909-50505254-52501009 számú számlára történő készpénz befizetéssel, közleményben a futó nevével és életkorával (egyéni futás esetén), illetve a csapatnévvel, a csapattagok nevével és életkorával (váltófutás esetén). Ebben az esetben befizetőként a számlát kérő intézmény/klub nevét kérjük megadni.

FIGYELEM! A számlák megfelelő kibocsátása érdekében kérjük, hogy a befizetéskor szíveskedjetek megadni azon személy/szervezet nevét és címét akinek/aminek nevére a számlát ki kell bocsátani.

Minden tudnivalóról, újdonságról tájékoztatót jelentetünk meg a www.zselicicsillagpark.hu honlapon, és a Somogyi erdők, valamint a Zselici Csillagpark Facebook oldalán, illetve a nevezéskor megadott e-mail címre tájékoztatót küldünk a további tudnivalókról.

További információ:

Kovácsné Kiss Zita

kiss.zita@sefag.hu vagy futas@sefag.hu

http://zselicicsillagpark.hu/zselici-nyarkoszonto-futoverseny.php

Facebookos játékaink szabályzata