Vendégszobákat, büfét és konferenciatermet is terveznek a szennai látogatóközpontba

 - Építészeti tematikájú pályázat indult a Szabadtéri Néprajzi Múzeum tagintézményeként működő Szennai Skanzen látogatóközpontjának kialakítására - közölte az intézmény kedden az MTI-vel.

Számlafizetés: a somogyi cégek a legmegengedőbbek

 - Magyarországon javult a fizetési morál, 2020-ban több számlát rendeztek időben, mint 2019-ben - közölte a Bisnode szerdán az MTI-nek küldött közleményben.

Ebben az 5 magyar városban jelent meg a brit mutáns vírus

Müller Cecília az operatív törzs szerdai sajtótájékoztatóján elmondta hogy, a Nemzeti Népegészségügyi Központban kifejlesztették azt a módszert, amellyel a szennyvízből nemcsak a vírus örökítőanyagát, hanem konkrétan a brit mutánst is ki tudják mutatni.

Orbán Viktor bejelentett egy várható könnyítést

A miniszterelnök szerint könnyítésről egyelőre nem lehet beszélni, de az idősotthonokban lakók látogatásának kérdését meg fogják fontolni - Orbán Viktor erről járványügyi konzultációjának szerdai, második fordulója után, a Facebookra feltett videójában beszélt.

Így zajlik Kaposváron a koronavírus teszt - leteszteltük

Koronavírus ügyben az egyik legfogósabb kérdés, hogy vajon mi számít tünetnek. Ha kicsit köhögünk az már az, vagy csak sok a por a lakásban? Ha fáradékonyabbak vagyunk, akkor elkpatuk vagy csak front van? Ha kitör valakin a hányás, hasemenés az csak a szokásos valamilyen vírus vagy a Covid?

Süsüt is bevetették a koronavírus elleni harcba

 A koronavírus mindent megváltoztatott az elmúlt egy évben, több kisebb színház, ahogy a Roxínház is, nagyon nehéz helyzetbe került a járvány miatt. A kaposvári társulat Süsüt is bevetette a koronavírus elleni harcban, hiszen az online elérhető előadás is segíti a Roxínház túlélését.

Szerdán Somogyban is megkezdődik az oltás a kínai vakcinával

Szerdán megkezdődik az oltás a kínai Sinopharm-vakcinával Somogyban is.

Ittatok már chilis málnát? A díjnyertes szörp már a Kulipintyóban is elérhető

 

A Mayer Szörp 2015-ben alakult. A szörpfőzés gondolata akkor fogalmazódott meg a tulajdonosokban, amikor saját éttermükbe kerestek természetes alapanyagokból készült, tartósítószertől mentes szörpöket.

Figyelmeztetést adtak ki Somogyra is sűrű köd veszélye miatt

    Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésük szerint Budapestre, valamint Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád-Csanád, Fejér, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Tolna megyére adták ki a figyelmeztetést.

A túlélés a tét a Roxínházban, nem hagyják, hogy padlóra küldje őket a pandémia

-Ha visszatekintek az elmúlt egy évünkre, egyik szemem sír, a másik nevet - mondta Szabolcsi János a Roxínház egyik alapító tagja, amikor a 2020-as évről kérdeztük.

Oldalak

Feliratkozás Kezdőoldal hírcsatorna csatornájára

Facebookos játékaink szabályzata