Két napig lesznek lezárások Kaposváron filmforgatás miatt

Vasárnap kezdik a Korai menyegző című játékfilm forgatását Kaposvár környékén, amelyet előreláthatóan március közepén fejeznek be, tehát meglehetősen szoros lesz a menetrend.

Orbán Viktor: a járványmatematikusok szerint a járvány legdurvább két hete jön

Az egész eddigi koronavírus-járvány legnehezebb két hete előtt áll az ország - közölte a miniszterelnök. Orbán Viktor a Facebook-oldalára feltöltött videóban mindenkit arra kért, regisztráljon a koronavírus elleni oltásra és oltassa be magát.

Behalt a messenger csütörtök délután

A világ szinte minden pontjáról érkeznek a Facebook Messengerrel kapcsolatos hibajelzések a státuszfigyelő szolgáltatásokba.

Újra a régi tulajdonos nyitja meg a Nádfedeles Halsütőt Balatonlellén

10 év kihagyás után újra a régi tulajdonos nyitja meg a Nádfedeles Halsütőt Balatonlellén.

Március 15-ig meghosszabbították a korlátozásokat

    A kormány március 15-ig változatlan formában fenntartja a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozásokat - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön a Kormányinfón.

Vendégszobákat, büfét és konferenciatermet is terveznek a szennai látogatóközpontba

 - Építészeti tematikájú pályázat indult a Szabadtéri Néprajzi Múzeum tagintézményeként működő Szennai Skanzen látogatóközpontjának kialakítására - közölte az intézmény kedden az MTI-vel.

Számlafizetés: a somogyi cégek a legmegengedőbbek

 - Magyarországon javult a fizetési morál, 2020-ban több számlát rendeztek időben, mint 2019-ben - közölte a Bisnode szerdán az MTI-nek küldött közleményben.

Ebben az 5 magyar városban jelent meg a brit mutáns vírus

Müller Cecília az operatív törzs szerdai sajtótájékoztatóján elmondta hogy, a Nemzeti Népegészségügyi Központban kifejlesztették azt a módszert, amellyel a szennyvízből nemcsak a vírus örökítőanyagát, hanem konkrétan a brit mutánst is ki tudják mutatni.

Orbán Viktor bejelentett egy várható könnyítést

A miniszterelnök szerint könnyítésről egyelőre nem lehet beszélni, de az idősotthonokban lakók látogatásának kérdését meg fogják fontolni - Orbán Viktor erről járványügyi konzultációjának szerdai, második fordulója után, a Facebookra feltett videójában beszélt.

Így zajlik Kaposváron a koronavírus teszt - leteszteltük

Koronavírus ügyben az egyik legfogósabb kérdés, hogy vajon mi számít tünetnek. Ha kicsit köhögünk az már az, vagy csak sok a por a lakásban? Ha fáradékonyabbak vagyunk, akkor elkpatuk vagy csak front van? Ha kitör valakin a hányás, hasemenés az csak a szokásos valamilyen vírus vagy a Covid?

Oldalak

Feliratkozás Kezdőoldal hírcsatorna csatornájára

Facebookos játékaink szabályzata