Megújul a Kaposfest

Megújul a Kaposfest - Új művészeti vezetők állítják össze a programot. Részletes program: http://kaposvariprogramok.hu/kaposfestprogram

2015. augusztus 13-19. között hatodszor rendezik meg  a Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivált (Kaposfest). Az idei esemény programját új művészeti vezetők, a világhírű hegedűművész Baráti Kristóf és a pár napja Liszt-díjjal kitüntetett csellóművész, Várdai István állítják össze.

Baráti Kristóf és Várdai István az ötéves sikeres működés után távozó Kokas Katalint váltják a művészeti vezető posztján: megbízásuk a 2015-2018-as fesztiválokra szól. 

Baráti Kristóf Kossuth-, Liszt-, és Bartók-Pásztory-díjas hegedűművész. Baráti Kristóf a világ egyik legértékesebb hangszerén, az 1703-ban készült, ?Lady Harmsworth? névre keresztelt Stradivari hegedűn játszik.


Várdai István Junior Prima- és Liszt-díjas csellóművész.A Kaposfest, mely az elmúlt öt évben majd 100.000 látogatót vonzott a somogyi megyeszékhelyre, idén új lendülettel várja az érdeklődőket. Az idei fesztivál műsora májustól olvasható a fesztivál honlapján. A részletfizetési kedvezménnyel támogatott bérletértékesítés áprilisban kezdődik, a jegyvásárlás szokás szerint május elején.

Facebookos játékaink szabályzata