Egy kis meseországot csempésznek otthonunkba Angi mandalái

20 éve tanulta meg a horgolás alapjait Angi, amiből a kötés mellett hamar hobbi vált a számára. 

 

Kreatív ember lévén, az évek során gyakran készített családja számára kötött, horgolt holmikat lakásdekorációt. A kézimunkázás hobbiból szenvedéllyé azonban csak néhány évvel ezelőtt vált, amikor az ún. óriás fonalak, pólófonalak és zsinórfonalak divatba jöttek a kézimunkázók körében.

Angi saját kútfőből először egy pólófonalból készült kis szőnyeget horgolt, ami napot mintáz. Később horgolt táskák, párnák, terítők, lakásdekorációk is készültek a műhelyében, saját elgondolása és mintái alapján.

Amire leginkább büszke, és ami meghatározza kreatív oldalát, a mandala szőnyegei, melyeket sajátos, egyedi horgolás mintákkal készít. Ahogy weboldalán is hirdeti, számára a mandalázás valódi flow élménnyel, relaxációs céllal történik, amely során a színek kiválasztásától kezdve, ösztönösen alakítja a színváltásokat, az egymáson átívelő szálakat.

A mandalái így különleges színkombinációban, színte 3 dimenziós, térbeli mintákkal születnek, teljesen egyedi, megismételhetetlen valójukban. Ilyen szőnyegek, falidíszek személyes ízlés alapján , megadott színekkel is rendelhetőek Angitól, kívánt méretben. Táskákat, vagy más horgolt terméket is szívesen készít egyéni elképzelés szerint.

Angi szerint a szőnyeg és fali mandalák, álomfogók a színek erejével segítik az ember befelé fordulását, energiák megújítását, a problémák kívülről való szemlélését. Hisz a középről induló, egyre bővülő kerek forma a térbeli, gazdag mintázattal hívogat, hogy az ember belefeledkezzen, a szemével elidőzzön rajta és gyönyörködjön a harmóniában.

Weboldal: www.angimandalai.hu

Angi a Banga Boo fonalbolt és webáruház termékeiből dolgozik.

www.bangaboo.hu

Időpont: 
szombat, 2020, október 17 - 20:32

Facebookos játékaink szabályzata