Kiemelt szerepet kap Somogy a Természeti Világkiállításon 2021-ben

Kiemelt stratégiai együttműködési megállapodást kötött a 2021-es "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítást szervező iroda a Somogy Megyei Konzorciummal.

 

A 2021. évi, "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás  Somogy megyei programokban is bővelkedik, köszönhetően a SEFAG Zrt. által vezetett Somogy Megyei Konzorciumnak. Nem csupán a somogyi erdők adnak majd helyszínt a több, mint száz somogyi programnak, de a konzorcium további tagjai  is izgalmas és tartalmas lehetőségekkel készülnek.

Az ünnepélyes aláírást követően Kovács Zoltán kormánybiztos arról beszélt, hogy a Somogy Megyei Konzorcium tagjai - a Balatoni Hajózási Zrt., a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt., a Kassai Kft., a Kaszó Zrt., a SEFAG Zrt., a Somogy Megyei Vadászok Szövetsége, valamint a Szent István Egyetem - és a világkiállítást szervezők célja közös: egy olyan fórumot létrehozni, ahol a különböző területek tapasztalatait felhasználva meg tudják mutatni a világnak az évszázadok alatt felhalmozódott tudást.

Hangsúlyozta, a Somogy Megyei Konzorcium kapcsán a kezdetektől fogva nyilvánvaló volt, hogy az elképzelésük és annak megfogalmazása is a legkomplexebb, legösszefogottabb javaslatsort tartalmazza.

A világkiállítás programjai 2021. szeptember 25 és október 14. között látogathatók, de a szervezők számos felvezető programmal is készülnek, amelyek már 2020. tavaszától megtekinthetők.

Forrás: Sefag.hu

Időpont: 
szerda, 2020, október 28 - 22:08

Facebookos játékaink szabályzata