Szívbeteg gyerekeknek is készültek ajándékok Pulu Kézműves Kuckójában

2019 januárjában indult útnak a Pulu Kézműves Kuckója. Rákóczi Fanni eleinte csak a saját szórakoztatására készítette alkotásait, mert szeretett volna egy hobbit, amivel le tudja foglalni magát a házimunka és az akkori munkája mellett.

 

- Én alapból művészléleknek tartom magam, énekeltem már társulatban, elvégeztem egy fényképész OKJ-t, rajzoltam, sok mindenben kipróbáltam már magam mesélte Fanni. - Régóta tetszett a süthető gyurma technika, sok ilyen oldalt követtem és gondoltam miért ne? Kipróbálom. Kis gyakorlási idő után leültem a párommal megbeszélni, aki egyszerre rábólintott, támogatta az ötletem. Van egy Pulu kézműves kuckója nevű Facebook, illetve Instagram oldalunk, ott privát üzenetben lehet leadni a megrendeléseket.

 

 

Fanni szereti megismerni a vásárlóit, mindig kikérdezi őket, hogy milyen az ajándékozott stílusa, a kedvelt színvilága, így próbálja a lehető legklasszabb terméket elkészíteni. Tapasztalatai szerint egyedi mintával ellátott bögrét rendelnek a legtöbben, általában szettben kanállal. Az említett bögre+kanál szett mellett lehet kapni müzlis tálat, kulcstartót, képkeretet, hűtőmágnest...stb. Szoktak érkezni egyedi kérések is, minden csak megbeszélés kérdése. 

 

 

Az elején ez egy teljesen gyermekeknek szóló vállalkozásnak indult, de idő közben egyre több felnőtteknek szánt, komolyabb mintát is kértek, szinte bármit lehet kérni, teljesen egyénre szabva.  Pulu Kézműves Kuckója jelenleg 1-2 héten belüli postázást tud vállalni.

 

 

- Hatalmas örömmel készítem a mesefigurákat, kis állatkákat és még nagyobb örömmel fogadom, ha kapok egy-egy visszajelzést vagy fotót az ajándékozás pillanatáról - osztotta meg tapasztalatait Fanni. - Emellett jó, ha van egy olyan hobbid, ami kihúz a gondok terhe alól egy kicsit. Egy gyönyörű emlék marad a szívemben az, hogy idén Húsvétkor én készíthettem el a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben fekvő szívbeteg gyermekek ajándékjait. Akkor épp mi is bent feküdtünk kislányommal az osztályon, mert ő maga is 2 szívműtéten átesett már, így nagyon boldog vagyok, hogy valamit én is adhattam viszonozva azt a sok kedvességet, amit ott kaptunk.

 

 

Elérhetőségek: 

FB oldal: https://www.facebook.com/pulukezmuveskuckoja/

Instagram: @pulukezmuveskuckoja

Időpont: 
szerda, 2021, április 14 - 19:33

Facebookos játékaink szabályzata