Magazin

Válságos állapotban egy csurgói nő, sóoldat helyett fertőtlenítővel kezelték

Válságos állapotban kezelnek egy nőt Pécsen az intenzív osztályon, mert a Szigetvári Kórházban a műtét előtt összecserélhettek két üveget, ezért sóoldat helyett fertőtlenítőt kapott - számolt be róla az ATV. 

Így válthatod vissza a jegyeket a Roxínházban

A Roxínház elmaradt előadásainak pótlása az idei évadban már nem, csak a következő évadban lehetséges.

Fokozottan ellenőrzik az elektromos rollerrel közlekedőket Siófokon

A tavaszi, nyári időszakban számos alkalommal találkozhatunk Siófok területén újabb és újabb elektromos járművekkel, például nagy teljesítményű elektromos chopperekkel, melyek az autós forgalomtól elzárt tereken is megjelennek. Ez a KRESZ szerint tilos!

A Deseda és a Malom-tó a legszebb magyarországi tavak között

Magyarország bővelkedik természeti szépségekben. A csodás helyek közé tartoznak a meseszép tavak, festői víztározók és kristályvízű bányatavak is. Az Impress magazin összeszedte a legszebb, de kevésbé ismert tavakat Magyarországon. Ezek között szerepel a Deseda és a Malom-tó is.

Nyílik a méreggyilok a somogyi erdőkben

Májusban a természetjárók útjai mindenütt színpompás vadvirág-mezőket kereszteznek. A késő tavaszi tarkaságban különleges ritkaságok is előfordulnak. Érdemes néhánnyal közelebbről megismerkedni, hiszen még nagyobb élmény lesz a kirándulás, ha közben ráismerünk a mezők-rétek ezen értékeire.

Bulizhatunk a Miénk a városon, de a Youth Football Fesztivál elmarad

Nagyon sok rendezvényt el kellett halasztani a koronavírus járvány miatt - mondta el Szita Károly Kaposvár polgármestere, hétfői ineternetes fórumának keretében. - Május 1-én a családi nap, most hétvégén pedig a Rippl-Rónai Fesztivál marad el a járvány miatt. 

Youth Football Festival nem lesz, de a MIénk a várost még megrendezhetik

Nagyon sok rendezvényt el kellett halasztani - mondta el Szita Károly Kaposvár polgármestere, hétfői ineternetes fórumának keretében. - Május 1-én a családi nap, most hétvégén pedig a Rippl-Rónai Fesztivál maradt el a járvány miatt. 

Ismét szolgáltathatnak zenét a vidéki vendéglátóhelyek

 - Ismét szolgáltathatnak zenét a vidéki vendéglátóhelyek - közölte a Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezete (MZTSZ) kedden az MTI-vel.

Ingyen teszteli vendégeit a Hertelendy Kastélyszálló Kutason

A kötelezően előírt óvintézkedéseken túl, -mint a gyakori fertőtlenítés, kötelező minimális távolságtartás, gyakori kézmosás, folyamatos maszkhasználat – , számos extra intézkedést hoztak a szállodában.

A legtöbb magyar a Balatonhoz utazna idén

Idén nyáron inkább vidékre, mint a tengerhez utaznának a magyarok: a veszélyhelyzet elmúltát követő három hónapon belül a megkérdezettek 36 százaléka tervez belföldre utazni, és 15 százalék látogatna külföldre - derül ki Lounge Group elemzéséből, amelyet a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) megbízásából készített.

Oldalak

Facebookos játékaink szabályzata