Masszázzsal a cellulitisz ellen

Mindjárt itt a nyár,  így hát nem árt felkészülni  a fürdőruhaszezonra.   A cellulitisz elllen nagyon hatékony lehet a masszázs, aminek segítségéve 5-6 hét alatt is formába jöhetünk. 

A cellulitisz ellen hatékonyan harcolhatunk masszázs segítségével. 

Rédli Andrea masszőr szalonjában többféle cellulitisz elleni masszázs közül is lehet választani.

Cellulit -narancsbőr elleni masszázs: 

A cellulitisz a kötőszöveti rostok leépülésének eredményeként jön létre. Ezt a leépülést a vérkeringés helyi romlása idézi elő. A cellulitisz ott jön létre, ahol nem megfelelő a vérkeringés. Kialakulása még inkább lassítja a vér áramlását. A vérkeringés élénkítésére, a szövetek szerkezetének és feszességének javítására jól alkalmazható a masszázs.

A speciális narancsbőr elleni krémekkel történő masszázs és a fóliával történő tekercselés elősegítik a cellulitisz gyors visszafejlődését. Ezek a speciális krémek a kiválasztásztást segítő növényi anyagokat , só és egyéb ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaznak. A bőr pórusain keresztül elérik a cellulitiszes részeket s a felhamozódott folyadékot és a szerves hulladékot elvezetik onnan. 

Egy kúra 10- 15 - 20 alkalmat jelent. ( problémától függően, heti három alkalommal   )

A kezelés ideje előtt 2 órávál már nem célszerű étkezni!

Többfajta lehetőség közül választhatsz, kinek ideje, problémája, pénztárcája szerint összeválogatva.

 a.) Csak cellulit masszázs:  

időtartama 30 perc  , ez a has, fenék, combok elöl-hátul maszírozását jelenti speciális krémmel.

Ára : 4000- Ft / alkalom

b.) Cellulit masszázs és ionos-ultrahangos mélymaszírozás :

ez ugyanaz a 30 perces masszázs mint a fent leirtak, csak még + 30 perc ionos-ultrahangos mélymaszírozó kezelés ( 2-3 cm mélyen beleviszi a bőrbe a hatóanyagokat, így gyorsabb, sikeresebb és látványosabb az eredmény )

Időtartama : 60 perc

Ára : 6500- Ft / alkalom

 

c.) Cellulit masszázs megnövelt idővel :

Időtartama : 60 perc kézi és gépi kezelés

Ára : 8000- Ft / alkalom  

 

d.) Cellulit masszázs megnövelt idővel + ionos -ultrahangos mélymaszírozás: 

Cellulit masszázs 45 perc + 30 perc ionos- ultrahangos mélymaszírozás

Ára : 8500 - Ft / alkalom

 

A kezeléseket igénybe lehet venni csak egy testrészre is  ( pl. has, vagy csak combok  ), ilyenkor a teljes idő arra a testrészre irányul.

A kezelésekre jó lenne, ha tudnál hozni valamilyen sztreccs anyagu nadrágot és felsőt, vagy szauna nadrágot, lényeg, hogy szorosan a testhez símuljon és hőt generáljon. A szalonban alkalmazott speciális krém, akkor fejti ki legjobban a hatását, minnél melegebben van tartva, ezért kell ez a ruha. Ha csak egy testrésszel van problémád, akkor folpackkal a masszőr is be tud tekerni, de a teljes testfelületre ( has, combok elöl-hátul, fenék ) nem alkalmazható.

 

A kezelések ideje alatt naponta 3- 4 liter folyadékot kell innod, ami lehet szénsavmentes ásványvíz, méregtelenítő tea, tartózkodni kell az édesség és az alkohol fogyasztásától, valamint 18 óra után már nem eszünk és nasi sincs.

Kapcsolat

telefon: 30/788-6269

e-mail:

kaposvariprogram@gmail.com

Facebookos játékaink szabályzata