Deseda 5X és 10X teljesítménytúra idén is!

Időpont: 
2017/10/01 - 08:45

A rendezvényre a nevezés INGYENES, közúti közlekedésre alkalmas kerékpár javasolt és fejvédő használata kötelező. A teljesítménytúrán mindenki saját felelősségére vesz részt és a közlekedés szabályait köteles betartani!

Regisztrálni reggel 8.45-től a toponári strandon, a Seven Hills MTB SC sátrában lehet. A választott távot egyéniben, csapatban (tetszőleges létszámban), családdal is teljesíthetik a résztvevők.

A 10 körre nevezők rajtja 9-kor lesz, a szintidő nyolc óra, tehát 17 óráig befejezik a 10. kört.

Az 5 körre nevezők rajtja 9 és 12 óra közt folyamatosan történik, a szintidő öt óra, tehát legkésőbb 17 óráig befejezik az 5. kört.

Akik kevesebbet tekernének, azoknak a „Deseda, ahányszor akarod” túra ajánlott, amelyben nem határoztunk meg sem körszámot, sem szintidőt, a jelentkezők döntik el, hogy hány kört akarnak teljesíteni. A kötöttség annyi, hogy ők is fejezzék be a túrát legkésőbb 17 óráig.

Minden résztvevő kap egy ellenőrző lapot, amit magával visz (a váltóban indulók átadják egymásnak) és a két ellenőrzőponton minden körben megállva átad a segítőknek, akik megjelölik, ezzel érvényesíti minden körét. Akinek megvan az összes szükséges jel a lapján, teljesítette a túrát, emléklapot vehet át a célban.

Kapcsolat

telefon: 30/788-6269

e-mail:

kaposvariprogram@gmail.com

Facebookos játékaink szabályzata