Kaposvárnak már csokija is van

Bemutatták a "Kaposvár csokit" a Városházán a Turisztikai nyitó konferencián. 

Ízletes, minőségi alapanyagokból készül és még társadalmi jót is szolgál a „Kaposvár Csoki”, a „Zselic Kincse” Szociális Szövetkezet legújabb „terméke”.

A Kaposvár Csoki, belga minőségi csokoládé, valamint helyi természetes alapanyagok felhasználásával, egyéb adalékanyagok, illetve tartósítószer nélkül készül, a Kék- Madár Alapítvány műhelyében (megváltozott munkaképességűek bevonásával).

A kis szériában gondos munkával készülő Kaposvár Csokoládé valódi kézműves termék, 3 ízben (tej, ét és fehér csoki) kapható.

A labirintus öntőformában kiöntött csokoládé egyben – az idősebbek számára ismerős – játékot is rejt. 

Az egyedi öntőformákat Hladács Viktor kisvárdai szobrászművész készítette, míg a csomagolásokon látható – jellegzetes kaposvári épületeket, utcákat, tereket ábrázoló, sajátos stílusban készült – grafikákat Cziráki Maja, a PTE tervezőgrafikus szakának tehetséges szekszárdi hallgatója készítette. 

A hazai kézműves csoki révén a valódi csokoládé élmény már újra elérhető, csak éppen nem a nagyáruházakban kell keresni, hanem Kaposváron a MÍVES Magyar Kézműves Termékek Boltjában, a Tourinform Irodában, és a vendéglátó egységekben (kávézókban, cukrászdákban, szállásadó szolgáltatóknál).

A magas kakaótartalmú, kíméletesen feldolgozott kakaóbabból készített keserű csokoládé lassítja az öregedést, megakadályozza a szív- és érrendszeri betegségeket, és még egy sor más betegséggel szemben is erős védelmet ad.

Kapcsolat

telefon: 30/788-6269

e-mail:

kaposvariprogram@gmail.com

Facebookos játékaink szabályzata