Kaposvárra érkezik a lovakkal suttogó Monty Roberts

Két és félév után visszatér Kaposvárra az igazi Suttogó. Monty Robertset a Kaposvári Állattenyésztési Napokon láthatja a közönség.

A világhírű instruktor szeptember 14-én és szeptember 15-én is egy fantasztikus bemutatóval készül a Pannon Lovasakadémián.

 

Utoljára 2017 áprilisában járt Kaposváron Monty Roberts, aki a Kaposvári Állattenyésztési Napokra újra visszatér a somogyi megyeszékhelyre.

Monty Roberts 13 éves volt, amikor vad musztángokat tanulmányozott Nevadában. Ekkor volt alkalma órákon keresztül csendben figyelni ahogy a lovak egymással kommunikálnak. Hamarosan rájött, hogy észrevehető, hatékony és kiszámítható testbeszédet használnak azért, hogy határokat szabjanak egymásnak, hogy kimutassák félelmüket vagy dühüket, nyugodtságukat vagy szeretetüket.

Rájött, hogy e néma nyelv felhasználásával a lovak kiképzése sokkal hatékonyabban és emberségesebben kezdődhetne el. A Suttogónak is becézett Monty Roberts mindezt két alkalommal is bemutatja a Kaposvári Állattenyésztési Napokon. A világhírű instruktor szeptember 14-én és szeptember 15-én tart előadást a Pannon Lovasakadémián.

 

Jegyek elővételben már kaphatók.

Kapcsolat

telefon: 30/788-6269

e-mail:

kaposvariprogram@gmail.com

Facebookos játékaink szabályzata