170 interaktív mese érhető el ingyen a hétvégén egy mobilalkalmazással

170 interaktív mese érhető el ingyen a BookR Kids Mesetárában ezen a hétvégén. A cég kétéves születésnapját és a héten megjelent új alkalmazását ünnepli ezzel a meglepetéssel.

A BookR Kids a hagyományos mesekönyveket ötvözi a modern technikával, az alkalmazás fejlesztőinek célja, hogy az okostelefon és a tablet használata mellett az irodalom is a gyerekek mindennapjainak természetes részévé váljon. A Mesetárában jelenleg 170 olyan klasszikus és modern történet található, amelyek különleges keverékei a digitális könyveknek és képességfejlesztő játékoknak.

 

Az alkalmazásban olyan klasszikusok találhatók, mint a János vitéz, A két Lotti vagy a Kincskereső Kisködmön, a kortárs szerzők közül pedig Tóth Krisztina vagy Lackfi János meséi.

A könyvfesztivál hétvégéjén, április 20. és 23. között, csütörtök reggeltől vasárnap éjjelig ingyenesen élvezhető a Mesetár mind a 170 meséje.

 

Az alkalmazás ingyen letölthető iPhone-ra és androidos készülékekre. A Mesetár az ingyenes hétvége után egy-, három- és féléves előfizetésekkel érhető el. Töltsétek le a BOOKR Kids Mesetárat most a Google Play-ből és az App Store-ból.

Google Play: https://goo.gl/kaaCNd

App Store: https://goo.gl/nLz9fd

Forrás: hvg.hu

Kapcsolat

telefon: 30/788-6269

e-mail:

kaposvariprogram@gmail.com