Webáruház lett a családi vállalkozásból

A Rucifa Kft. háztartási vegyiáru és illatszer kiskereskedelemmel és ezek online értékesítésével, valamint női és férfi felsőruházat kiskereskedelemmel foglalkozik. Mosolits Kristóffal, az egyik tulajdonossal beszélgettünk.

 

Mikor indult a vállalkozás és ki alapította?

A céget 2004-ben Szentgotthárdon alapította édesapám, Mosolits Ernő. Eleinte kizárólag női és férfi felsőruházat kiskereskedelemmel foglalkozott a cég, azonban 2009-ben elkezdődött a háztartási vegyi áru és illatszer kiskereskedelem is Szentgotthárdon. Ezt követően 2014-ben egy újabb üzlet megnyitására került sor Lentiben. Majd pedig az én és párom Németh Réka ötletéből és munkájából 2021. november 1-én elindult az online értékesítés webáruház formájában.

Miért fontos neked/nektek ez a vállalkozás?

A webáruház nagyon fontos a számunkra, mivel több, mint fél éven keresztül minden munkafolyamatot ketten végeztünk el a párommal, mire el tudtuk indítani a webáruházat. A nyitás 2021. november 1-én történt, azóta több száz csomagot adtunk fel. Sok pozitív visszajelzést kaptunk, ugyanakkor igyekszünk folyamatosan fejlődni, hogy minél jobb szolgáltatást tudjunk nyújtani.

 

Miért érdemes nálatok vásárolni? 

Webáruházunkban igyekeztünk a hazai ismert online drogériák alá árazni a termékeinket, hogy a nevünkhöz hűek maradjunk. 

Mivel alig néhány hónapja üzemel a webáruház, folyamatos a fejlődés. Havi több alkalommal bővítjük termékpalettánkat, és igyekszünk a szolgáltatásunkon is javítani a visszajelzések alapján. 

Azoknak a személyeknek nyújtunk megoldást, akik nem szeretnének, vagy esetleg nem tudnak elmenni megvásárolni a háztartási cikkeket, továbbá szeretnének kényelmesen és jó áron hozzájutni ezekhez a termékekhez. 

Nálunk a vásárlónak csupán két dolga van: leadni a rendelését, majd pedig átvenni a csomagját a futárszolgálattól. Így pakolás nélkül, jelentős időspórolással megoldódik a bevásárlás ezen része. 

Amennyiben a vásárló munkanapokon délig leadja a rendelését, a következő munkanapon már nála is van a csomagja. Ha dél után adja le a rendelését, akkor pedig a rendelés leadását követő második munkanapon kézbesíti a csomagot a GLS futárszolgálat. 

A csomagoláshoz környezetünk védelmében biológiailag lebomló térkitöltő anyagot használunk. Odafigyelünk a csomagok esztétikai megjelenésére is, ezért egyedi logózott ragasztószalaggal látjuk el őket, továbbá a csomagba rejtünk köszönőkártyát is. 

Minden vásárlás mellé garantált ajándékot adunk mindenkinek, függetlenül attól, hogy hányszor vásárolt nálunk.

Milyen termékek kaphatóak?

Szinte minden termékkategória megtalálható nálunk, ami egy fizikális drogériában is. Néhány kategória a teljesség igénye nélkül: tisztálkodás, testápolás, arcápolás, hajápolás, szájápolás, baba termékek, sebtapasz, takarítás és tisztítás (ablaktisztító, általános tisztító, fürdőszobai tisztítószer és vízkőoldó, konyhai tisztítószer, padlótisztító, lefolyótisztító…), fertőtlenítés, mosás (mosószer, öblítő, illatgyöngy, folteltávolító és színfogó kendő, mosószeradalék), mosogatás (kézi/gépi), illatosítás, eszközök, papíráru, csomagolóanyag, szemeteszsák, rovaritó és rovarriasztó, kávé és tea, ajándékcsomagok, környezettudatosság.

Mi az amit kiemelnél a termékek közül?

Kiemelném a környezettudatosság kategóriánkat, amelyben jelenleg 82 termék szerepel. A következő márkák termékei találhatók meg ezen kategórián belül: Frosch, Cillit Bang, Colgate, Cif, Ajax, Bref, Clin, Herbow, Vileda, Cleanic, Hewa, Eco Natural, Mazzini. Az indulásunk óta ez a kategória az, amely a leggyorsabban bővült, és ez a bővülés folyamatos. Mi magunk is ezeket a termékeket használjuk a háztartásunkban, és fontosnak tartjuk ezen termékek hozzáférhetőségét mindenki számára. 

 

Mi a legnépszerűbb termék?

Alapvetően nagyon népszerűek a jól ismert Ariel, Tomi, Persil, Lenor, Coccolino, Ajax, Domestos, Clin, Cif, Frosch, Bref márkák termékei. 

Azonban az utóbbi időben a legnépszerűbb márkánk egyértelműen a Frosch. Így szinte teljesen kibővítettük a Frosch termékpalettánkat. 

 

Elérhetőségek:

Weboldal: https://www.arbarat.hu/ 

Facebook oldal: https://www.facebook.com/arbarat.hu

Instagram oldal: https://www.instagram.com/arbarat.hu/

Időpont: 
hétfő, 2022, március 7 - 21:09

Állásajánlatok Kaposváron