Ha profi műszempillára vágysz, a Beauty Palace-ben elkészítik neked

A Beauty Palace Stúdióban immár két műszempillással is találkozhattok. 

 

A szépségszalon alapítója, Ivánczai - Kiss Alexa 5 éve tevékenykedik műszempillásként, és a mai napig szívvel lélekkel dolgozik azon, hogy vendégei a lehető legszebbek legyenek. Bár a vendég szó nem is igazán megfelelő, jobb a barát, hiszen a hölgyek havonta órákat töltenek egy kellemes, szeretettel teli környezetben, ahol nem csupán szépülnek, hanem a lelküket is kiönthetik. Alexa készít szemöldökfestést is henna technikával, műszempillát pedig 1D-6Dig épít. Illetve vállal Microblading szemöldök tetoválást is melyet az egyik legnevesebb oktatótól, Füle Ágnestől sajátított el. Ez lehet szálas és púderes is, igen kedvező áron.

Alexa tanítványa Zombor Csilla az első perctől kezdve mióta csipeszt fogott a legnagyobb erővel és akarattal küzd, hogy a legjobb legyen. Ő 1D-4Dig épít szempillát. Az ember lánya csak el kell látogasson hozzá és 2-3 óra alatt egy gyönyörű új szettet kaphat. Mely minimum 3 hétig még ugyanolyan szépen ragyog.

 

Ha nem volt még műszempillád, de ki szeretnéd próbálni milyen, akkor ideje ellátogatni Kaposváron, a Buzsáki utca 1. szám alatti szépségszalonba és felkeresni Alexát vagy Csillát. Csak egy üzenet és már lehet is menni az időpontra.

https://www.facebook.com/Beautypalacestudio

Időpont: 
péntek, 2022, április 8 - 19:22

Állásajánlatok Kaposváron