Fantasztikus hangulat és hatalmas buli a Halott Pénz kaposvári koncertjén

A Halott Pénz koncertje bebizonyította, hogy Kaposváron igenis lehet olyan eseményt szervezni, ami belépős, nem a belvárosban van, minden korosztályt megmozgat és mégis tömegeket vonz. 

 

Péntek este fél nyolc tájban értünk ki a Lovasakadémia Fedett Lovardájáház, ahol a koncertet szervezték. Az éppen akkor meginduló eső sem szegte kedvét a Halott Pénz rajongóknak, hiszen rengetegen érkeztek a helyszínre. A parkolóhelykeresés viszonylag könnyen ment és a belépésnél is gyorsan be tudtunk jutni. A lovarda környéke már tele volt fiatalokkal és idősebbekkel, családokkal, valóban mindenféle korosztályból érkeztek, hogy egy jót bulizzanak a közkedvelt zenekarral. 

A nyolc órakor kezdődő koncert fantasztikus hangulatban telt, a közönség táncolt, tapsolt, kiabált,sikítozott és együtt énekelte a zenekarral a legnagyobb slágereit. A Halott Pénz pedig ki tudja hányadik koncertjén van túl, tudják mitől dölglik a légy, de az embereket sem kellett nagyon biztatni, hogy bulihangulatba kerüljenek. A mögöttünk ácsorgó társaság egyik férfi tagja például folyamatosan azt üvöltözte, hogy Halott pénz, és messzezengő baritonja a hangzavron is áthallatszott. Nem tudom, hogy a buli végén volt-e még hangja.... 

Biztosan voltak több ezren a koncerten, és bár nagyon sokaknak volt nyakba fityegő kártyája, ezzel gondolom ingyenes volt a belépés, de szép számmal voltak a fizető vendégek is. Mondjuk a 3500 forintos beugró nem az az összeg, ami átlépné azt a lélektani határt, amit az ember már nem fizet ki. Főleg ha azt is elárulom, hogy a kinti árusoknál húsz deka gumicukor került ennyibe. Mármint 3500-ba.

Szóval szuper volt a buli. Megkockáztatom, hogy Kaposváron 2022-ben ez volt a legjobb.

 

Időpont: 
szombat, 2022, október 1 - 20:40

Állásajánlatok Kaposváron