A Bio Egészség Webshop az egészségtudatos emberek boltja

A Bio Egészség Webshop az egészségtudatos emberek webáruháza, ahonnan a bio és vegán márkát, a Renée Voltaire széles portfólióját szerezhetik be a vásárlók. 

 

Fontos számunkra az egyre szélesedő táplálkozási igények kielégítése, amely egyre inkább a bio, vegán, finomított cukor mentes, hozzáadott adalékanyag mentes, gluténmentes, laktózmentes termékek iránti keresletet jelenti - mondta el Rozmann Lilla a cég tulajdonosa. - Mindemellett kiemelt hangsúlyt fektetünk a prémium minőségre és a folyamatos újításokra is. Webshopunk különböző élelmiszer-allergiában- és intoleranciában szenvedők számára nyújt széles választékot a kiegyensúlyozott táplálkozás megvalósításához.

A Renée Voltaire márka alapelve, hogy szeretne olyan tudatos vásárlóknak élelmiszereket kínálni, akik nem alkusznak meg semmilyen területen. Ne tartalmazzon az elfogyasztandó étel adalékanyagokat, transzzsírt, pálmaolajat, finomított cukrot, legyen vegán, bio, magas minőségű, de mindemellett nagyon finom is. A széleskörű termékkínálat az egészségükre aktívan ügyelők Mekkája.

Termékeik között megtalálhatóak sütés-főzési alapanyagok, táplálékkiegészítők, édességek, magkrémek, reggelizőpelyhek, intim higiéniás termékek.

- Az őszi szezon sláger termékei a különböző ízű almaecetek, kombuchák, emésztést támogató probiotikus italok, mindemellett hozzáadott cukormentes granoláink is nagy sikernek örvendenek- mesélte Lilla. - Csokoládé választékunkat ajánljuk kicsiknek és nagyoknak egyaránt, hiszen a svájci minőség érték, amelyet őrzünk. Ösztönzünk mindenkit arra, hogy próbálja ki termékeinket, hiszen az egészséges életmód és egészségünk megőrzése mindenki számára kiemelt fontosságú, ugyanakkor mégsem kell lemondanunk a finom falatokról.

"Büszkék vagyunk egyedi prémium kínálatunkra, és igyekszünk a világot “késsel és villával” jobbá tenni."

 

https://www.facebook.com/bioegeszsegwebshop

https://bioegeszsegwebshop.hu/

 

Időpont: 
vasárnap, 2022, október 16 - 19:29

Állásajánlatok Kaposváron