Gyönyörű matatófalak készülnek a Matatababánál

A MatataBaba Matatófalak vállalkozásnál egyedi, kézzel festett dekorációs és fejlesztő termékeket készítenek, melyek leginkább babaszobák ékeivé válnak, és babakezek matatására vannak tervezve.

 

A vállalkozás megálmodójával és tulajdonosával, Felföldi Anettel beszélgettünk, akinek további munkáit itt nézhetitek meg:  

https://www.facebook.com/profile.php?id=100086494296630

 

Hogyan indult a vállalkozás?

-Ez most közhelyesnek tűnhet, de kislány korom óta tudtam, hogy mi leszek, ha nagy leszek. Már az óvodában és az általános iskolában azt feleltem a tipikus kérdésre: „Festő!” Később felvételt nyertem egy művészeti szakközépiskolába, majd főiskolára. Mindvégig azt éreztem, hogy nekem ezt kell csinálnom. Az élet azonban a főiskola után más utakra terelt, de gyermekem születése után visszatértem a művészethez. 

Miért fontos neked ez a vállalkozás?

-Kisfiam születése segített visszaterelni az álmaimhoz vezető útra, így az elmúlt másfél év számomra nagyon meghatározó volt. Elkezdtem újra festeni, kreatív dolgokat létrehozni. Ahogyan cseperedett, mindig próbáltam valami új, izgalmas elfoglaltságot biztosítani neki, olyan hasznos és esztétikus eszközökkel, melyeket csodálattal nézegethet és melyekkel játszhat mindennap és eközben a szobáját is díszíti. Ahogyan én visszagondolok a gyermekkori szobámra, csak mosolygok, hiszen varázslatos volt. Édesanyám által készített mesefigurákkal volt tele a fal, kartonlapokra erdőt, házikót festett, mesebeli környezetet idézve. Ezt az érzést szeretném én is biztosítani és továbbadni gyermekeimnek.

Mivel foglalkozik a vállalkozás?

-Eredetileg csak matatófalakat terveztem készíteni, mint ahogyan a vállalkozás neve is sugallja, de időközben egyéb termékeket is készítettem egyedi megrendelői igények alapján. Szeretem a kihívások, szívesen vetem bele magam új dolgok felfedezésébe, még nem sikerült nemet mondanom egyetlen felkérésre sem. A matatófalakon túl már magasságmérők készítését is vállalom, de csináltam már egyedi faliórát és faliképeket, sőt, gyermekszobák és komplett bababolt falát is festettem már.

  

Miért érdemes itt vásárolni vagy szolgáltatást igénybe venni? 

-Minden vásárló teljesen egyedi terméket kap, garantáltan olyat, amilyen mintát megálmodott. Még egy ugyanolyan nem készül, hiszen kézzel, szívvel-lélekkel készül. A megrendelőkkel együtt kezdünk ötletelni, majd pár vázlat után kiválasztják a számukra legszimpatikusabb megoldást és az alapján készül el a termék.

 

Van-e valami különlegessége ennek a vállalkozásnak?

-Minden egyes termék egyedi és különleges. 

 

Mi a legnépszerűbb termék?

-Mindig az a legkelendőbb, ami a legújabb, jelenleg a magasságmérőim örvendenek a legnagyobb népszerűségnek.

 

Milyen termékek kaphatóak?

-Matatófalak egyedi méretben és mintával

-Magasságmérők egyedi méretben és mintával

-Matatós Magasságmérők egyedi méretben és mintával

-Illetve bármi, amit a megrendelő szeretne és meg is tudok valósítani 

 

Mi az amit, kiemelnél a termékek közül?

-Az egyediséget, hiszen a megrendelő garantáltan azt kapja, amit szeretne. Nem kell választania minták és sémák közül, Ő fogja meghatározni a témát, hangulatot, színeket. 

 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100086494296630

 

Időpont: 
hétfő, 2023, március 6 - 19:48

Állásajánlatok Kaposváron