Jó időben már grillezni is lehet az e-cafe teraszán

A jó idő közeledtével (reméljük most már tényleg) mindenki sokkal szívesebben tölti az idejét a szabadban.

 

Az e-cafeban sincs ez másképp: a terasz helyet biztosít akár grillezésre is. A tervek között szerepel egy 12 órás mini-fest zenével, vinyllel és grillezéssel! A pontos részletekről később nyújtunk tájékoztatást.

 

A grillt és a teraszt pedig bérelni is lehet majd, ha egy szülinapot vagy baráti összejövetelt terveztek! Figyeljétek a Facebook oldalunkat a bővebb információkért!

 

Az e-cafeban helyet kapott a teraszon még két asztal, így még többen tudtok helyet foglalni. Viszont, ha a szeszélyes időjárás borongósra fordul, akkor sincsen semmi baj, hiszen a tágas belsőben mindenki kényelmesen elfogyaszthatja kedvenc kávéját. Annyira kényelmes és tágas, hogy minden kedden salsa-estet látunk vendégül.

 

Ha napközben nincs kedved vagy időd beülni hozzánk, akkor hétfőn és csütörtökön este 6 órától társasjátékoznunk egy szuper csapattal! Várunk szeretettel. A hétvége estéi pedig sosem maradnak színes, változatos elektronikus zenék nélkül, amit a helyi és messzebbről érkező dj barátaink szolgáltatnak. Várunk szeretettel, ha egy igazán különleges helyen szeretnéd eltölteni a szabadidődet!

Időpont: 
csütörtök, 2023, április 6 - 18:30

Állásajánlatok Kaposváron