Több mint 3 millió forintot gyűjtöttek a Kaposvári Mentők I. Jótékonysági bálján

A nagylelkű adományozók és résztvevőknek köszönhetően körülbelül 3,5 millió forint gyűlt össze  a Kaposvári Mentők I. Jótékonysági Bálján. 

Az idei évben a kitűzött cél az volt, hogy a mentőgépkocsikat rendkívül korszerű betegőrző monitorokkal bővítsék. Ezzel az érintőkijelzős és vízálló monitorokkal, melyek méretei alig nagyobbak, mint egy tablet, a helyszínen és a mentőautóban is lehetőség nyílik a mentőápolók számára a testhőmérséklet, szívritmus, vérnyomás, valamint a véroxigénszint folyamatos megfigyelése. A monitorok használatával bizonyos esetekben még az állapotromlás előtt észlelhetőek az esetleges kóros elváltozások.

A jótékonysági bál szervezése már három éve elkezdődött, azonban járványhelyzet kialakulása miatt akkor elhalasztásra került. Így a járványidőszakot követően a Hotel Dorottya báltermében sikerült megszervezni a rendezvényt. A vacsora után a báli hangulat zenéjéről a Forever Duo gondoskodott. A tombolák percek alatt elfogytak és éjfél előtt gazdára is találtak. Biztosra mondhatjuk, hogy mind a 124 bálozó igazán jól érezte magát, a táncparkettet hajnalig koptatták. 

A szervezőknek nagy öröm látni ezt az összefogást, olyannyira, hogy az előreláthatóan a 2 db beszerezni kívánt monitor helyett, 3-at tudnak vásárolni!

 

Időpont: 
vasárnap, 2023, április 16 - 20:27

Állásajánlatok Kaposváron