Közel 350 induló teljesítette a MATE CrossRun erőpróbáit Kaposváron

Laposkúszás vizesárokban, zsákcipelés, gumigurítás, bálapiramisok, kiváló tavaszi idő és nyolc kilométernyi kiépített futópálya - ez várta április 30-án a MATE Cross Run versenyzőit Kaposváron a Pannon Lovasakadémián.

A MATE Kaposvári Campusa és a Magyar Honvédség Lahner György 2. Ellátóezred által közösen szervezett terepakadályfutó-versenyen a különböző kategóriákban 341-en vettek részt, köztük mintegy 100 gyermek.

 

 Délelőtt az egyéni férfi, az egyéni női és a gyermekfutamra került sor, ezeken összesen 233-an startoltak. Délután a csapatkategóriák zajlottak 27 négyfős csapat részvételével. Színvonalas küzdelmeket láthatott a szépszámú közönség: a legjobb 4 km-es időt a hölgyeknél Papolczi Emília (NKE) érte el 23 perc 5 másodperccel, a férfiaknál pedig Somogyi Miklós (MATE) egy igazi "űridő"-vel, 21 perc 22 másodperccel.

 

​​​​​​A MATE partnervállalatai és intézményei közül startvonalra álltak a Videoton Elektro-PLAST Kft., a Kometa 99 Zrt., a Kaposvári Polgármesteri Hivatal, a Kaposi Mór Oktató Kórház, a Móricz Zsigmond Mezőgazdasági Szakképző Iskola és az MH Lahner György 2. Ellátóezred csapatai is.

 

​​​​​​Az egyetemi bajnoki (MEFOB) kategóriákban a MATE-n kívül kilenc magyarországi felsőoktatási intézmény indított versenyzőt, így az Eötvös Loránd Tudományegyetem, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, a Neumann János Egyetem, a Nyíregyházi Egyetem, az Óbudai Egyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Pécsi Tudományegyetem is.

 

MEFOB-eredmények:

Női egyéni hallgató

1. Pál Lili Eszter, Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

2. Papp Boróka, Óbudai Egyetem

3. Becze Rita, Eszterházy Károly Katolikus Egyetem

 

Férfi egyéni hallgató

1. Horváth András Csaba, ELTE-SEK

2. Zsida László, MATE Budai Campus

3. Kása Kristóf, Óbudai Egyetem

 

Női egyéni oktató

1. Nagy Dóra, Pécsi Tudományegyetem

 

Férfi egyéni oktató

1. Dr. Matics Zsolt, MATE Kaposvári Campus

2. Sziráki Bence, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem

3. Dr. Borbély Csaba, MATE Kaposvári Campus

 

Hallgatói csapat

1. Kreditfutók, Nemzeti Közszolgálati Egyetem

2. 4 kaposvári teamMATE (Toll Tünde, Máté Enikő, Török Dávid, Somogyi Miklós), MATE Kaposvári Campus

3. TOPMATE (Szerb Katalin, Torma Dominika, Horváth Noel Dominik, Vlasits Marcell Edgár), Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem

 

Oktatói csapat:

1. Kobus Kob de MATE (Püspökné Szabados Kinga, Simon Barbara, Ujj Apolka, Vörös Péter), Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem

 

​​​​​​​Szívből gratulálunk mindenkinek!

Fotó és forrás: https://kaposvaricampus.uni-mate.hu/h%C3%ADr/-/content-viewer/crossrun20...

Időpont: 
csütörtök, 2023, május 4 - 18:17

Állásajánlatok Kaposváron