VII. Nyárköszöntő Futóverseny a Zselici Csillagparkban

Időpont: 
2023/06/10 - 09:00

VII. Nyárköszöntő Futóverseny a Zselici Csillagparkban” a SEFAG Zrt. szervezésében.

Ha szereted a természetet, a mozgást és a kihívásokat, jelentkezz a 2023. június 10. napján 10.30. órakor kezdődő futóversenyre, amelynek helyszíne a Kaposvárhoz közeli Zselici Csillagpark, ahol megmutatjuk számodra a somogyi erdő csodáit!

A verseny távjai az alábbiak:

1. táv: „Félmaratoni táv” – Rajt időpontja: 10.30.: 21 km, a RAJT és a CÉL a Zselicben a Ropolyi pihenőhelynél.

2. táv: Középtáv – Rajt időpontja: 10.45.:10,0 km, a a RAJT és a CÉL a Zselicben a Ropolyi pihenőhelynél, vegyesen aszfaltos és földes út.

3. táv: „Bátorító/Rövid táv” – Rajt időpontja: 10.55.: 3,8 km, a RAJT és a CÉL a Zselicben a Ropolyi pihenőhelynél, vegyesen aszfaltos és földes út.

FIGYELEM! Idei évben csak egyéni futásra van lehetőség!

Ropolyi pihenőhely (RAJT és CÉL) elérhetősége: a 67-es útról Kardosfa Hotel irányába leágazó út vezet a Ropolyi pihenőhelyhez. Menet közben nem kell lefordulni sehol, csak követni az aszfaltos út vonalát, mintegy 6,5 km hosszan.

A futószakaszok útvonala a Ropolyi pihenőhelytől indul és a Zselic legszebb erdei útjain vezet. A „Félmaratoni” táv nagyrészt aszfaltos, helyenként kőszórással stabilizált, időjárásbiztos, a „Közép táv” és a „Rövid táv” erdei, földes túraút.

A rendezvényen résztvevőket egész nap érdekesebbnél érdekesebb programokkal várják az 1,5 kilométerre lévő Zselici Csillagpark Csillagvizsgálójában.

További információk: https://zselicicsillagpark.hu/zselici-nyarkoszonto-futoverseny.php

Állásajánlatok Kaposváron