Balatonberényben nyilvános temetésen búcsúznak Szvoboda Bencétől

A múlt héten, 31 éves korában elhunyt Szvoboda Bencétől június 24-én, szombaton délelőtt 11 órakor nyilvános temetésen vesznek búcsút a balatonberényi temetőben – írja csapata, a HTS Motocross Team a Facebookon megjelent közleményében.

 

A ceremónián a drukkerek elkísérhetik utolsó útjára a tragikusan fiatalon elhunyt versenyzőt. A család kérése, hogy a barátok és ismerősök motoros mezben tisztelegjenek sikeres pályafutása előtt, és koszorúk helyett fehér virággal fejezzék ki gyászukat – írja a hirado.hu.

 

Azt kérték, hogy motort senki ne vigyen magával. Egyedül Bence motorját indítják be a szertartás során, a legutolsó alkalommal, majd örökre elnémul.

 

Szvoboda Bence tízszeres magyar és kétszeres cseh bajnok motorversenyző június 14-én vesztette életét, miután pár nappal korábban súlyos sérülést szenvedett egy csehországi motokrosszversenyen. A versenyző nem sokkal a rajt után bukott, mögötte érkező riválisa pedig nem tudta kikerülni és elgázolta. A magyar motoros a fejét ért ütés következtében eszméletét vesztette, a pacovi pályáról a prágai kórházba szállították, ott pedig életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A beavatkozás után az orvosok megállapították, hogy az agyi funkciói nem működnek, de halálának hírét hivatalosan csak szerdán közölték.

Időpont: 
péntek, 2023, június 23 - 20:48

Állásajánlatok Kaposváron