A kaposvári Szabó István házhoz viszi az egészséget a mobilmasszázzsal

Az emberek kezdenek rájönni, hogy ha a testüktől és szellemüktől nagy teljesítményt szeretnének, rendszeresen gondoskodniuk kell róluk, például masszázs formájában.

 

Aki masszázsra vágyik, alapvetően két lehetősége van - a leggyakoribb megoldás a masszázsszalon vagy wellnessz- létesítmény felkeresése, másik lehetőség a mobilmasszőr rendelés. Szabó István mobil masszőrrel beszélgettünk. 

 

Hogyan dolgozik a mobil masszőr?

A mobil masszőr a megbeszélt időpontban érkezik az ügyfél otthonába. Az ügyfél elegendő teret biztosít a masszázságynak és a masszőr munkájának.

A massázságyat és a felszerelést a masszőr hozza magával. Az ügyfél akár használhatja saját törölközőjét és lepedőjét, igény szerint.

Ugyanúgy, mint a szalonban végzett masszázskor, a mobil masszázs esetében is bevezető beszélgetés szükséges, amely során a masszőr az esetleges ellenjavallatokról kérdez, az ügyfél pedig elmondja milyen nehézségei vannak és mit vár a masszázstól.

A masszázs után az ügyfél felöltözik, kifizeti a szolgáltatást, a masszőr a masszázságyat és minden kiegészítőt becsomagol és távozik. Az ügyfél tovább pihen saját otthonában.

A vendégek így időt spórolnak vagy inkább az otthoni környezet intimitását választják, ahol biztonságban és kényelemben érzik magukat.

 

Miért döntöttél úgy, hogy mobil masszázzsal szeretnél foglalkozni?

Azért döntöttem így, hogy a mozgásukban korlátozott emberek, munkavégzés miatt, időhiányba szenvedő személyek igénybe tudják venni a masszázs szolgáltatást. A mobilmasszázs szolgáltatás segítségével az emberek időt és energiát spórolva tudják igénybe venni a masszázs nyújtotta előnyöket.

 

Manapság az embereknek kevés idejük jut önmagukra, nem tudnak megfelelő időt szentelni a testi-lelki egészségükre, azonban szolgáltatásommal hozzá tudom segíteni az embereket ahhoz, hogy gondoskodjanak a testi-lelki jólétük megteremtéséről, fenntartásáról. 

 

Miért érdemes masszíroztatni?

Napi 8-9 órát a számítógép előtt töltesz, vagy fizikailag megerőltető munkát végzel, akár büntetésként is felfogható, de szervezetünk illedelmesen alkalmazkodik a monotóniához, az egészségtelen testtartáshoz, a test fizikai megerőltetéséhez. A hosszú ideig azonos testhelyzetben végzett munka extrém módon veszi igénybe a testet és a lelket, sőt túlterhelhet bizonyos testrészeket, másokat viszont túlzottan megkímél, ezáltal inaktívvá téve egyes izomcsoportokat/testrészeket.

Görbül a gerinc, megduzzadnak a lábak és a has visszerei összenyomódnak, ezáltal felborítva a szervezet egészséges keringését.

Amennyiben esetedben is jellemzők a fentebb leírtak, abban az esetben keress bizalommal, hogy a masszázsom által segítséget nyújtsak a test-, lelki jóléted megteremtésében és fenntartásában.

 

Kinek javaslod a masszázst?

- reumás megbetegedéseknél

- mozgásszervi problémák esetén

- ortopéd betegségek kiegészítő kezelésére

- rándulások, görcsök és húzódások kezelésére

- szívpanaszok és magas vérnyomás kezelésére

- tartáshibák korrigálására

- izommerevség feloldására

- légzési problémák és pszichoszomatikus betegségek gyógyítására

Különlegessége a szolgáltatásnak, hogy az igénybe vevőnek nem szükséges elhagynia az otthona nyújtotta kényelmet és megszokott környezetet, nem szükséges semmit biztosítania ahhoz, hogy a masszázs szolgáltatást igénybe vegye, mivel én mindent viszek, amire a masszázs során szükség van (asztal, lepedő, fertőtlenítő, törlőpapír). Önfejlesztést folytatok, tehét képzésekben veszek részt, hogy a különböző problémákra a megfelelő masszázsszolgáltatást nyújtsam. 

 

Milyen szolgáltatások elérhetők?

Teljes test masszázs 45 perc

Felsőtest masszázs 45 perc

Talpmasszázs 30 perc

 

Milyen tapasztalatai vannak a vendégeidnek?

A vendégeim elmondása alapján, a masszázs követően könnyebbnek szokták érezni magukat, az idősebb emberek elmondása alapján, a korukból eredő lábfájdalmak csillapodtak, könnyebben mozogtak a masszázs követően. Tájékoztattam Őket róla, hogy ez a pozitív változás nem örök érvényű, tehát idővel - amennyiben nem kap ismételt masszázst - visszatérnek a fájdalmak. 

 

Elérhetőségek:

Telefon: 30/420-9368

E-mail: stevemobilmasszazs@gmail.com

Facebook: Steve Mobilmasszázs https://www.facebook.com/profile.php?id=100093260055727

Időpont: 
hétfő, 2023, június 26 - 22:24

Állásajánlatok Kaposváron