Valentina Apartman - a béke szigete Balatonkeresztúron

A Valentina Apartman egy olyan szálláshely, amelyet családi vállalkozásban üzemeltetnek Balatonkeresztúron. Az egyik tulajdonossal, Cseh Valentinával beszélgettünk.

Hogyan indult a Valentina Apartman? 

Az  elsődleges tervünk egy balatoni nyaraló volt a család számára, ahol majd a nyugdíjas éveinket tölthetjük. Horgászunk, sétálunk, úszunk, unokázunk.

Egy gyermekkori álom vált valóra, mikor  megvásároltuk a házat. Igazi szerelem a Balaton. Idővel  elkezdett érlelődni a gondolat, hogy mi lenne, ha megosztanánk ezt a lehetőséget a környezetünkben, akivel csak tudjuk. Először a család, barátok nyaraltak nálunk, majd tovább gondoltuk. Mi lenne, ha nyaraltatnánk.... és belevágtunk. 2017-ben elkezdődtek  a felújítások, lassan ahogy az anyagi helyzetünk engedte, engedi.

Hol található? 

A Valentina apartman Balatonkeresztúron található, és igazi kincs. Kiváló az elhelyezkedése, mindenhez közel, de mégis megfelelő távolságra a nyugalomhoz, kicsiknek és nagyoknak. A vízpart 5  percnyi séta csupán. Lassan mélyül, ideális a kisgyermekes családoknak.


Miért fontos nektek ez a vállalkozás?

Szeretjük az embereket, az emberi kapcsolatokat. Nagy örömmel tölt el, ha a vendégek elégedettek. Szeretünk örömet szerezni másoknak, magunk is tudjuk mennyire fontos egy nyaralásnál a jó minőségű szálláshely, a kedves kiszolgálás. Célunk, hogy a hozzánk érkező vendégek maximálisan elégedettek legyenek, kellemes, szép emlékekkel távozzanak. Minket ez tesz boldoggá.


Miért érdemes itt nyaralni? 

A Valentina apartman kiváló helyen van Balatonkeresztúr egyik leghosszabb utcájában. 

Csendes helyen, de mégis mindenhez közel. Jól felszerelt, felújított modernizált 6 fő befogadására alkalmas ékszerdoboz. Ingyenes parkolással a zárt udvarban.

A kertben kicsik es nagyok egyaránt jól érezhetik magukat

 

 

Van-e valami különlegessége ennek az Apartmannak?

A benne rejlő szeretet, amivel folyamatosan fejlesztjük és működtetjük apartmanunkat.

Az a szeretet, amivel vendégeinket fogadjuk. Mert ebben az egész vállalkozásban az apartman mellett a szeretet a legfontosabb. Amivel mi, tulajdonosok önmagunkat is kifejezzük. Szívvel lélekkel csináljuk.

 

 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100083568990744

https://www.valentina-apartman-balatonkeresztur.com/

https://www.booking.com/Share-uB0uE6

Időpont: 
szerda, 2023, augusztus 2 - 21:19

Állásajánlatok Kaposváron