Új üzemeltető és új szemlélet a Berzsenyi utcai IMO autómosóban

Kaposváron a Berzsenyi utcában található a város legmodernebb gépi autómosója, az IMO CarWash, amely új üzemeltetővel és szemlélettel várja régi és leendő ügyfeleit.

A külső mosási programok színes választéka mellett ismételten elérhető a belső takarítás is. Aki igénybe veszi mindkét szolgáltatás az autóját teljesen újjá varázsolhatja.

Az üzemeltető vállalkozás vezetőjével, Vince Zsolttal beszélgettünk.

 

Miért fontos nektek ez a vállalkozás?

A kezdetek kezdetén egy vödör meleg szappanos vízzel és egy szivaccsal indult útjának az IMO CarWash, amihez társult a sok szorgalmas kéz, és mára már Európában autók millióit mossák naponta. Ezzel a szemlélettel azonosulni tudunk… hosszú az út, ami a csúcsra vezet, de hiszünk benne, hogy idővel a mi kollégáink lelkes munkájának is meglesz az eredménye.

Nem titkolt célunk, hogy Kaposvár legkedveltebb mosójává szeretnénk tenni az IMOCarWash-t!

Miért érdemes az IMO CarWasht választani? 

A belváros közepén található az autómosó, nagyon könnyen megközelíthető, akár egy vásárlást követően, ha van pár percünk napközben, beugorhatunk, és mehetünk tovább a dolgunkra egy szépen fénylő tiszta autóval. A mai rohanó világban, mindent próbálunk a lehető legrövidebb idő alatt elintézni, és ehhez ki sem kell szállnunk az autóból, csak átgurulunk az alagúton, és már mehetünk is tovább.

 

Van-e valami különlegessége az autómosónak?

Sajnos még mindig él az a tévhit, hogy egy gépi autómosó megkarcolhatja a fényezést, vagy foltot hagyhat a vegyszer a festésen. Az IMO Autómosóban az autókat lágyhabos habszivacskefével mossuk, és csak prémium minőségű mosótermékeket használunk, így a gépi mosókkal kapcsolatos korábbi tévhitek ránk nem jellemzőek.

 

Mi a legnépszerűbb szolgáltatás?

Népszerűsége mellé társul a minősége is az ULTRA HD mosási programunknak. Ha valaki hosszabb távon gondolkozik, akkor ez választja, a lemosás után az autója ragyogó lesz, védelmet kap, így eloszlik az eső és a szennyeződések, feljavul a fényezés, nem maradnak maszatok a szélvédőn. A termék véd a szennyeződések ellen, mivel védőréteget hoz létre, valamint a legkorszerűbb polimer technológiával rendelkezik.

 

Milyen szolgáltatások kaphatóak?

Összesen 7 mosási program közül választhat, aki bejön hozzánk, és kollégáink szívesen segítenek eligazodni, és a legmegfelelőbbet kiválasztani. Fontos kiemelni, hogy alvázmosás is történik a gépi mosóban, ezért nem csak ott tisztul az autónk, ahol látszik. Ami újdonság, hogy ismételten elérhető a belső takarítás minden hétköznap 8 és 16 óra között. Aki csak azt gondolná, hogy egyszerű porszívózást és törölgetést tud igénybe venni, nekik ajánljuk figyelmébe, hogy lámpa polírozás, fényesítő polírozás, kárpittisztítás, de akár egy teljes külső- és belső mély takarítás is kérhető.

Kaposvár belvárosában, Berzsenyi utca 11. szám alatt (McDonald’s mellett) található az Autómosó.

https://www.facebook.com/ImoKaposvar

Időpont: 
hétfő, 2023, augusztus 7 - 21:46

Állásajánlatok Kaposváron