Színes programok és finom ételek a csombárdi Pongrácz étteremben

Ahogyan egy korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, idén nyáron megnyitotta kapuit a Pongrácz Étterem Csombárdon. 

A nyitás óta az Étterem tulajdonosai, Gáfor Katalin, és Boda Gábor rendületlenül haladnak a kitűzött céljaik felé, több tematikus napot, akciót tartottak már, ilyen volt többek között a hot-dog nap, vagy a szeptember havi dupla pizza kezdeményezés.

 

Számos törzsvendéget tudhatnak már „magukénak”, akik mindig örömmel látogatják őket. Nemcsak a helybelieket, hanem Kaposvárról, vagy bárhonnan máshonnan érkezőket is szívesen fogadnak, érdemes azonban előre asztalt foglalni náluk.

A nyitással párhuzamosan elindult a menüztetés is, ami helyben fogyasztási lehetőséget és a kiszállítást is magában foglalja. Jelenleg az alábbi településekre vállalnak kiszállítást: Csombárd, Bodrog, Hetes, Juta, Mezőcsokonya, Osztopán,  Somogysárd, Kaposvár. Érdemes az aktuális heti menüajánlatukról a facebook oldalukon keresztül tájékozódni. Olyan különlegességgel is várnak benneteket, mind a Bivalyhús-csevap, lángos ágyon gombaszósszal, illetve többszemélyes tálak rendelésére is van lehetőség. 

A csodás környezetben, a Pongrácz Kastély közvetlen szomszédságában található Étterem ideális helyszín lehet esküvők, osztálytalálkozók, csapatépítők, családi rendezvények megtartására. A tulajdonosok készséggel állnak mindenki rendelkezésére. Mind a Kastély, mind az étterem gyermek-, és kutyabarát, így ők is tudják élvezni a hely adta adottságokat, illetve a kulináris élvezeteket. 

Az elkövetkezendő időszakban vacsorával egybekötött lovasfotózást terveznek, amire várják a jelentkezőket, az esemény dátuma: október 19. Október 31-én egy halloween-i sétán vehettek részt, ami a Kastélyparkban lesz, sőt Márton napra is készülnek programmal, és ínyencséggel is. 

Mind az Étterem, mind a Kastély kellemes kikapcsolódást, és elvonulási lehetőséget nyújt az oda látogatók számára. 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100092522923314

Időpont: 
hétfő, 2023, október 16 - 21:46

Állásajánlatok Kaposváron