Szájról szájra terjed a bárdudvarnoki Falatka büfé finom ételeinek híre

A Falatka Büfé 2020-ban nyitotta meg kapuit Bárdudvarnokon, mint a település egyetlen büfékocsija.

A kínálatban többek között hamburgerek, hot-dogok, gyrosok és egytálételek találhatók, így biztosan megtalálja mindenki a maga kedvencét. Folyamatosan igyekszünk újdonságokkal fenntartani törzsvendégeink érdeklődését, de természetesen egy jól bevált ételt sem száműzünk az étlapról. Most éppen a Csípős csirkeszárny tál az új favorit.

A büfét Orsós Mária álmodta meg, aki maga is bárdudvarnoki. Korábban dolgozott pultosként, főzőasszonyként, de volt üzletvezető-helyettes és konyhai vezető is. Mindig is az volt az álma, hogy a saját útját járhassa, ami mondhatjuk az álló büfékocsi ellenére sikerült, hiszen hírét messze földön is hallották már. Marika teherbíró képessége és motiváltsága lehetővé tette egy olyan kis gyorsétterem megteremtését, ahova bárki betérhet és ehet egy jót, a minőséggel, a mennyiséggel és az árakkal is elégedetten távozva. 

A vállalkozás sikerességét legnagyobb részben Marika személye adja, aki mindent elkövet, hogy a betérő pozitív véleménnyel távozzon, a visszatérés ígéretével. Másrészt Marikát egy szoros és támogató környezet veszi körül. A párja, aki mindenben segíti, a testvére, a családtagjai, barátai, akikhez bármikor bátran fordulhat támogatásért, mert tudja, hogy a Falatka Büféhez úgy fognak hozzáállni, mintha a sajátjuk lenne. 

A falu lakói és az átutazók mellett, sokan túrázás vagy nyaralás alatt keresik fel kis büfénket, népszerűségüe szájhagyomány útján is terjed. Bizton lehet állítani, hogy a vállalkozás különlegességét az állandósság, a megbízhatóság adja, mivel ebben a büfében mindig finomak az ízek, nagyok a mennyiségek és ezekhez az ár-érték arány is nagyon jó. Az értékeléseink legalábbis ezt mutatják, a visszajelzések is ezt igazolják. 

A kínálatban többféle hamburger megtalálható, mint a Brutál Hambi, a Csirke Hambi vagy a Falatka Burger, de meg kell említeni a Gyros Burgert is, illetve nemrégiben egy tojásos-baconos hamburger is megjelent a kínálatban. A gyrosokat is több formában lehet kérni, akár pitában vagy tortillában, esetleg tálban. Több variációban lehet kipróbálni a hot-dogokat, de található a kínálatban melegszendvics is, hurka, kolbász, illetve néhány egytálétel.

A kereslethez igazodik a büfé kínálata, de ez nem mindig egyszerű, mivel mindig kiemelkedő igény van egy-egy termékre, de csak egy ideig, ami aztán változik egyik napról a másikra.   

A Falatka Büfé 2023. szeptember 9. napján ünnepelte születésnapját, amelyet bográcsban főzött babgulyással és pincepörkölttel ünnepeltek meg. A hangulat a remek zene által hamar tetőfokára hágott, úgyhogy a „táncparkett” is gyorsan megtelt. 

 

Elérhetőségek: 

•CÍM: 7478 Bárdudvarnok, 146/50; Kaposmérő felől a 6616-os úton, Bárdudvarnokra beérve a buszmegálló mögött, a bolt mellett található

•Telefon: 20/541-5985

•Facebook oldal: https://www.facebook.com/profile.php?id=100083048691312

 

Időpont: 
csütörtök, 2023, október 19 - 16:56

Állásajánlatok Kaposváron