Villámok csapnak majd le az idei Boglári Fesztiválon

 

Első ízben láthatsz Tesla Show-t Magyarországon! 

 

Idén a Boglári Szüreti Fesztivál új korszakot nyit a Tesla Show-val, ahol tűz mellé az áram villámokkal társul, mindehhez a legnagyobb vizünk, a Balaton szolgáltatja a díszletet és a hátteret!

Az országban első ízben látható Tesla Show-t egy eddig titkolt, külön erre a célra épített negyedik színpadon tekinthetik meg a nézők augusztus 19-én este. 

Az ország egyik legnagyobb ingyenes , szabadtéri, kulturális, gasztronómiai borrendezvényén Müller Attila, Szabó Kitti, Szulák Andrea és Molnár Vilmos műsorvezetők lesznek a színpadok házigazdái.

Az idei esztendőben már három színpadon zajló programokkal és rengeteg fellépővel várnak mindenkit a házigazdák az ötnapos rendezvényen augusztus 16-20. között. 

A Platán téren a Zenepavilonban hallhatunk szinte minden stílusból ízelítőt, crossover tenort, country-rock-ot.

Aki eddig még nem hitte, az most majd meglátja, hogy a 43. Boglári Szüreti Fesztivál végre valóban megújul: igényes kézműves vásárral, felejthetetlen gasztronómiai pavilonokkal, vidámparkkal, kiváló borudvarokkal, külön gyermekeknek szóló  zenekarokkal is színesedik a program, hogy továbbra is egy  családias, minden generációnak szóló rendezvényt láthasson a nagyérdemű! 

Már nem egyből választhat! A borkedvelők pedig első alkalommal kóstolhatják meg a fesztiválon az ország neves borvidékeiről érkező jeles borászatok, pincészetek díjnyertes különlegességeit is a kiváló Dél-Balatoni borok mellett. Pécs, Zala, Tolna, Villány, Eger, Mátra, Szekszárd, Tokaj, Sopron, Kőszeg, Csopak, Tihany, Balaton-felvidék, Somló, Etyek, Pannonhalma, Kunság, Csongrád, Hajós Bajai és a Neszmélyi-borvidék is bemutatkozik jeles boraival. Idén igazi jeles borok kellemes kavalkádja közül lehet vég nélkül válogatni! Senki nem marad szárazon!

Itt találjátok a részletes programot!

Kapcsolat

telefon: 30/788-6269

e-mail:

kaposvariprogram@gmail.com

Facebookos játékaink szabályzata