Ismét összefognak a röpisek és a toldisok

Ismét összefognak a röpisek és a toldisok - jótékonysági akciót szerveznek annak a magyaregresi családnak, akiknek tűz pusztította el a házát. Kupakokat várnak, illetve játékot és könyvet a kisfiúnak, aki pedig úgy gondolja adományozhat pénzt is a következő röplabdameccsen. 

Szerdán 18 órakor ismét Kaposváron szólítják majd pályára a Fino társulatát.

A találkozó egyben jótékonysági mérkőzés is lesz; nemes cél érdekében fognak össze ismét a röplabdabarátok és a toldisok. Pár hete a Tóth-Dékmár család magyaregresi otthona teljesen kiégett, minden a tűz martalékává vált. A gyermekük, Ármin – aki elsős a Toldiban, s a Kaposvári Röplabda-akadémia Utánpótlás Műhely előkészítő csoportjának a tagja – összes játéka, könyve odalett. 

A mérkőzés helyszínén, a Városi Sportcsarnokban pénzadományokkal lehet segíteni a bajba jutott családnak, s a kupakolás is pénzt ér; a Somogy-Metál KFT. ugyanis magas áron átveszi. A lelkes toldisok már több zsáknyit összegyűjtöttek; szerény becslésünk szerint közel 20 ezer darab jött eddig össze. Évekkel ezelőtt sok óvodában, iskolában, intézményekben és cégeknél gyűjtötték a kupakokat. Ha netán valahol maradt elfekvő készlet, örömmel elmegyünk érte: e sorok írója a (20) 9581–773-as telefonszámon várja éjjel-nappal a (segély)hívásokat szerda délig, s természetesen a csarnokba is ki lehet majd vinni a mérkőzés napján. Ha akadnak otthon fölöslegessé váló, de még jó állapotban lévő játékok, könyvek – vagyis minden olyasmi, aminek egy hét éves gyermek a hasznát tudja venni –, Tóth-Dékmárék örömmel fogadják. Tavaly október 5-én – amikor Lábas Juditért fogtunk össze – már megmutatta a kaposvári, somogyi röplabdás társadalom és a toldis közösség, hogy milyen ereje van. Szerdán este a Fino-Kaposvár–Gorter-Kecskeméti RC rangadón ismét teljen meg a lelátó

Kapcsolat

telefon: 30/788-6269

e-mail:

kaposvariprogram@gmail.com

Facebookos játékaink szabályzata