A várandósok is élvezhetik a masszázst

 

Várandóság alatt sem kell lemondani a kellemesen kényeztető masszázsról: forduljon speciális masszőrhöz, aki a speciális kismama masszázzsal nagyszerűen el tudja lazítani a várandósok igénybe vett testét és lelkét. 

Az Andrea Masszázs - várandós masszázzsal várja a kismamákat. Várandósság alatt a test statikai változása miatt másképp terhelődik a hátizom: a megnövekedett pocak a gerincoszlopot  előre húzza, ezért az izmok kompenzálnak, túlterhelődnek. Bizonyos testtájékok kifejezetten érzékennyé válhatnak. A hormonváltozások pedig fellazítják a szöveteket, a csontos medence elkezd a baba helyigényéhez alkalmazkodni, szélesedni. Ez mind-mind kellemetlenséget okozhat a várandósság alatt.

A kismama kellemes közérzete a fejlődő magzatra is jó hatással van. A masszázs alatt általában felfrissülnek és aktív mozgásba kezdenek a babák, majd a masszázs befejeztével pihentető alvás következik. A mama ellazult lelki állapota nyugtatólag hat babára is. Születés után pedig  ismerősek lesznek számára a babamasszázs során előcsalogatott test-érzetek. 

A terhesség alatt végzett masszázsnak számos előnye van :

- gerinctartás javítása

- enyhíti a stresszt

- csillapítja a fájdalmakat

- növeli az izmok rugalmasságát

- enyhíti a fejfájás okozta feszültséget

- segíti a káros anyagcseretermékek kiválasztását

- enyhíti a székrekedést, gyomorégést, haspuffadást

- csökkenti a kóros folyadékvisszatartást, ezáltal segít kiüríteni az oedémákat

- oldja az izomgörcsöket, izomcsomókat

Az általam ajánlott kezelést jószívvel ajánlom a betöltött 12. héttől egészen a szülésig, sőt még utánna is - mondja az Andrea.

A masszázs történhet kényelmes oldalfekvésben vagy lovaglóülésben székre támaszkodva is kinek hogyan kényelmes. A kezelés lágy, simogató mozdulatokkal történik. Ezek a lágy érintések lehetővé teszik a szabad energia-áramlást, és egyben a születendő magzatnak szóló finom gondoskodást.  Illóolajat használva, hosszú körkörös mozdulatokkal finoman átdolgozzuk a lábakat, karokat, oldalra fekve pedig a hátat a farizmot és a csípőt, a masszázst kényeztető arcmasszázs zárja le.

Általában hetente egyszeri kezelés ajánlott, ha igény van rá, akár hetente kétszer is alkalmazható.

A masszázs ideje : 60 perc , ára : 4 500.- Ft  (nyaktól bokáig )

                      vagy 90 perc, ára :  7 500.- Ft   (tetőtől talpig )

 

Kapcsolat

telefon: 30/788-6269

e-mail:

kaposvariprogram@gmail.com

Facebookos játékaink szabályzata