Sikeres évet zárt a Kaposvári Tekergő közbringa rendszer

A 2015 októberében elindított közbringa program egyedülálló hazánkban és egyre nagyobb népszerűségnek örvend a somogyi megyeszékhelyen.

Kaposvár az első város, ahol elektromos rásegítésű kerékpárokkalés rollerekkel  közlekedhetnek a városlakók és a turisták. 

 Az éves bérlettel rendelkezők elégedetten nyilatkoznak a rendszerről, az elektromos rásegítésnek köszönhetően a tekerés még a dombos utcákon is egyszerűbb. 

A Public Bike System Hungary technológiai megoldásainak köszönhetően, az elektromos kerékpárok akkumulátorai kifogástalanul tölthetők 0 fok alatti hőmérsékleten is, ezzel biztosítva a felhasználóknak, hogy télen is hozzáférjenek a rendszerhez. A téli kerékpározás azonban fokozott figyelmet igényel, így a PBSH arra kéri felhasználót, hogy a saját testi épségük és a kerékpárok állapotának megőrzése érdekében, óvatosan tapasztalják ki az elektromos hajtás nyújtotta lendületet. A rendszerbe regisztrálni személyesen, nyitvatartási időben a Tourinform irodában (Fő u. 8, +36 82 512 921) lehet.

OLVASTAD MÁR?

MINDEN KÍNÁBÓL ÉRKEZETT CSOMAG UTÁN ADÓT KELL MAJD FIZETNI

40 EGYEDI JELMEZ FARSANGRA - GALÉRIA

KÜLÖNLEGES NYÁRI FESZTIVÁLT RENDEZNEK ALSÓBOGÁTON

A SZÍNHÁZLÁTOGATÁS 10 ARANYSZABÁLYA

6 TIPP HOGYAN ÉS HONNAN SZEREZD BE A FARSANGI JELMEZT KAPOSVÁRON

 

Kapcsolat

telefon: 30/788-6269

e-mail:

kaposvariprogram@gmail.com

Facebookos játékaink szabályzata