Bútort a netről is rendelhetsz - csakbutor.hu

A csakbutor.hu weboldalon rengeteg bútor és kiegészítő közül válogathattok. A kanapékkal kezdve, a székeken keresztül, az ágyneműkig mindenféle cikket megtalálsz, amivel a lakásodat illetve a kertedet berendezheted.

 

- Bár mi tulajdonképpen  egy webshop vagyunk és bútorok árusításával foglalkozunk, szeretnénk létrehozni egy közösséget is - mondták el a vállalkozásról Braz Adrián és Tóth László tulajdonosok. - A céljaink között szerepel, hogy a tagok és a követőink szeressék a posztjainkat, beszélgessenek, kommunikáljanak egymással, illetve megosszák egymás között véleményüket, életeseményeiket. Ezért is hoztuk létre a „keddi” posztok rovatunkat, ahol minden kedden igyekszünk egy rövidke kis idézettel, nyelvtörővel, versikével boldogabbá, szebbé tenni a mindennapokat.

 

A csakbutor.hu felületein nyereményjátékkal is várnak titeket, szinte nincs olyan hónap, hogy ne lenne éppen folyamatban egy játék.

Ráadásul most a Kaposvári Programok olvasóinak is szeretnének kedvezni, így ha beírjátok a kaposvar10 kódot, akkor 10 százalék kedvezményt kaptok húszezer forint fölötti vásárlás esetén.

 -Ezzel is szeretnénk erősíteni a közösségteremtést, nem beszélve arról,hogy milyen jó érzés,  amikor 1-1 nyertes nagy örömmel és hálával küldi a köszönetét miután átvette a nyereményt - tette hozzá Tóth László. - Szeretünk egy is boldogságot, örömet csempészni követőink, vásárlóink mindennapjaiba.

 

 A csakbutor.hu-n több mint 30 ezer termék kapható, itt tényleg minden dolgot megtalálhattok, a legapróbbaktól a nagyobbakig. Nagyon fontos számukra az ügyfélközpontú magatartás, igyekeznek vásárlóikat a legmagasabb szinten kiszolgálni, így biztosan odaér időben az amit megrendeltetek.

A csakbutor.hu házhoz viszi a kényelmet.

 

 

Elérhetőségek: 

Csakbútor.hu | Facebook

CsakBútor (csakbutor.hu)

Időpont: 
péntek, 2022, március 4 - 20:07

Állásajánlatok Kaposváron