Kézműves vásár az interneten - egyedi kerámiák, gyertyák, ékszerek között válogathatsz

Évek hosszú sora óta a Budapesti Karácsonyi vásár volt az egyik legrangosabb és legteljesebb kirakodóhely, ahol az ország kézművesei képviseltették magukat.

 

Pár éve ez a vásár átalakult, már nem csak a Vörösmarty térre korlátozódik, hanem a Bazilika utcái köré.  Igencsak megújult, nagyvárosi külleme, dekorációi, lehetőségei már nem csak a kézművesekre korlátozódik, sőt, sokan sajnos nem képviseltetik magukat már a fővárosi placcon. A vásározás átalakul, nem a főváros lesz az egyetlen karácsonyi vásározós hely, hanem szerte az országban kisebb nagyobb adventi forgatagok kavarognak.

 

 

A Kézműves Ajándékok ezeknek az árusoknak a portékáit gyűjtötte egy csokorba, hogy ne csak adventkor, hanem az év többi részében is megtaláljátok, amit szerettek! Ha pedig nem tudtok az ország összes vásárába eljutni, a Kézműves ajándékok megteszi helyettetek! Nézzetek be hozzájuk https://www.magyarkezmuvesajandekok.hu, „ be szabad jönni betlehemmel!” (idézet: népi betlehemes játékból)

 

Látogass el a https://www.magyarkezmuvesajandekok.hu -ra most 15% kupont adnak ajándékba a Kaposvári Programok olvasóinak:KUPONKÓD: KAPOSVÁR15

Időpont: 
csütörtök, 2022, december 8 - 21:22

Állásajánlatok Kaposváron