Beatrix először a gyerekeinek varrt párnákat, végül vállalkozás lett a hobbiból

A Beatrix Mosolyboltban többek között egyedi fényképes-párnák, nyomott mintás, szublimációs, hímzett valamint foltvarrott mese-párnák, gyermek és baba ágynemű garnitúráik vásárolhatók. 

 

Ezek 100% öko-tex minősítésű pamutanyagokból készülnek. Emellett falvédők, egyedi elképzelések által megvalósított egyedi termékek, és 100% öko-tex pamutvászon méteráru is szerepel a kínálatban.

A vállalkozás tulajdonosával Prépost Beatrixszal beszélgettünk.

 

Miért és ki alapította a vállalkozást?

Eleinte gyeden lévő anyukaként próbáltam a hétköznapokat egy kis varrással megszínesíteni. Loptam az időt rá, amikor gyermekeim álomba szenderültek. Az első párnákat, ágyneműket is nekik készítettem, aztán a család többi tagjának, és ismerősöknek ajándékba. Később már rendeléseket is felvettem, most pedig a család építő támogatásával ezt hivatalos formába öntve felvirágoztatjuk. 

Mindig törekedtem rá, hogy a gyerekeknek olyan anyagból készítsek szetteket, amelyek kényelmesek, a legjobbak a bőrüknek. Mint édesanya a legjobbat szeretném mind a három gyermekemnek, így megértem, hogy más édesanya is ugyanezt szeretné. A babák, a gyerekek megérdemlik a legjobbat. Az altatás egyik fontos tényezője a komfortérzet, amit egy jó ágyneművel, takaróval megadhatunk részükre.

Összességében ez motivált bennünket a vállalkozás megalapítására. 


Miért fontos neked/nektek ez a vállalkozás?

Nagyon jó érzés látni, hogy gyerekek, és felnőttek mennyire tudnak örülni egy-egy alkotásnak, általunk készített munkának. Engem éltet és felemel az alkotás öröme, s az ezzel járó sikerélmény. Imádom a "Pont ilyet szerettem volna!" "Nahát! De szép, nagyon örülünk neki" „Felülmúlta az elvárásaimat” stb visszajelzéseket, ezek azok, amik folyamatosan előre viszik a tevékenységet.


Miért érdemes itt vásárolni?

Elsősorban a minőségi anyag, de az esztétikus megjelenés is rendkívül fontos szempont szettjeink készítésekor. Gyönyörű minőségi cérnával készülő hímzésekkel díszítjük munkáinkat, így még egyedibbet és névre szólót tudunk készíteni. Anyagmintáinkból főleg babák, kisgyermekek részére készülnek szettek, de találhatók komolyabb méteráruk is, tinikre vagy akár a felnőttekre gondolva. 

 

Amiért érdemes itt vásárolni:

1. Elsősorban az esztétikus és minőségi termékeinkért, és mert magyar vállalkozás vagyunk  

2. Elköteleződtünk a legjobb anyagok iránt, ezekből készítünk ágyneműt, szetteket, falvédőt stb. a kicsi, és nagyobb gyermekek részére, sőt a kamaszoknak is találni szuper anyagmintákat

3. vidám, életrevaló, gyönyörű textilek kaphatók, és rendehetők

4. egyedi ötleteket is megvalósítunk

5.fényképből, gyermekrajzból, alkotásokból is készítünk párnát, egyedi textildarabokat.

6. Az országban egyedüli színes mese-párnákat készítünk

7. kedvező árak

Ajánljuk szeretettel!


Van-e valami különlegessége ennek a vállalkozásnak?

Különlegessége. hogy rengeteg egyedi darabot készítünk. Több munka, odafigyelés, igazából kézműves vállalkozásnak is hívhatjuk. Nem a futószalagon készült többszáz egyforma valamilyen minőségű darab, már ezért is érdemes minket választani.

 

Mi a legnépszerűbb termék?

Legnépszerűbbek a szublimációs technikával készült mese-párnáink, amelyek gyermekeink, illetve gyerekkorunk kedvenc meséjével díszítjük. Ugyanakkor sokak számára kedvenc a hímzéssel díszített, névreszóló textil, ágynemű, egyedi ölelős figuránk a Barbapapa is szintén népszerű. 

 

Milyen termékek kaphatóak?

 -méteráru, hímzés, varrás:

-100% pamutvászon

-hímzés törölközőre, pólóra, ágyneműre, személyesebbé téve névreszólóan

-varrunk baba és gyermek ágynemű szetteket több méretben

-színes szublimációs mese-párnát, itt magas hőmérsékleten dolgozzuk bele az egyedi mintát a textilbe

-hímzéssel díszített párnát, ágytakarót

-foltvarrott szettet

-Barbacsaládot 

-fényképes párnát hozzáillő színes anyaggal

egyedi megrendeléseket is vállalunk.

 

Mi az, amit kiemelnél a termékek közül?

Különleges hímzéssel díszített babaágyneműinket, baldachinos szettjeinket emelném ki. Egyedi darabok, szépek, szemet gyönyörködtetőek, mindemellett ugye kényelmesek, kellemes tapintásúak.

 

Elérhetőségek: 

https://www.facebook.com/mosolybolt

https://www.beatrix-mosolybolt.hu

Megtalálhatók vagyunk a Meska felületén is: Meska/mosolybolt

+36303653599

Időpont: 
hétfő, 2023, február 13 - 20:51

Állásajánlatok Kaposváron