Anyák hete Kaposvár legújabb kávézójában, a Connect Kávézóban

Tölts minőségi időt anyukáddal!

Egy hónapja nyílt meg Kaposvár új kávézója, a Connect Specialty Kávézó. Úgy látjuk, hogy a Fő utcán elhelyezkedő hangulatos hely a kávé szerelmeseinek és a különleges finomságok kedvelőinek hamar törzshelyükké vált.

"A különleges találkozások helye" - olvasható a fiatal házaspár által megálmodott kávézó ablakán. Lehel és Emőke célja, hogy egyszerre képviseljék a specialty kávék világát és meghitt, szerető környezetet nyújtsanak a rohanó napokból betérők számára.

A kaposváron pörkölt (Roastopus) kávéból készült italok mellé frissen sütött croissant, mentes süti, ínycsiklandozó pohárkrém is választható, az éhes szájú vendég pedig forró grill szendvicset is kérhet.

 

Anyák napja előtti napokra különleges kínálattal készülnek.

Május első hetén többek között a ruby csokis latte macchiato és forrócsoki, valamint mini macaronos epres mille-feuille várja az édesanyákat ünneplő vendégeket. A virágos fotó sarokban pedig közös képet is tudtok készíteni!

 

A különleges ajánlatok mellé hosszabb nyitvatartással is készülnek!

Május első hetén keddtől péntekig 8:00-18:00 óráig lesz nyitva a Connect Spacialty Kávézó Kaposváron, a Fő u. 45. szám alatt (ruhagyári buszmegálló).

Ajánljuk követni Facebook oldalukat: https://www.facebook.com/ConnectKavezo

Asztalt foglalni a kávézó Facebook oldalára írt messenger üzenetben is lehet.

Időpont: 
vasárnap, 2023, április 30 - 21:20

Állásajánlatok Kaposváron