Szívhez szóló üzenetek a Babka kézzel festett kerámiáin

A Babka egy különleges vállalkozás, ahol különleges kézzel festett kerámia tárgyak készülnek.

Éry Csilla a Babka alapítójának szavaival élve kerámiákat alakítanak át üzenetekké és kulturális tartalmakat igyekeznek a megrendelői szolgálatába állítani. 

 

Hogyan indult a vállalkozás?

Megközelítőleg 5 éve kezdhettük el a projektet. Nem volt éles határ a hobbi és az üzlet között. Most sincs mindig, ami előnyökkel és hátrányokkal egyaránt jár. A vállalkozást ketten hoztuk létre a férjemmel. A Babka Manufaktúra is példa arra, hogy igazán jó dolgok, akkor jelentkeznek, amikor különböző területek összefognak egymással. A művészetek, különösen az irodalom, illetve a humán tudományok iránti érdeklődésem adott volt, a férjem pedig hozta az üzleti, informatikai, gyakorlati alapokat. Amikor bemutattam neki az ötletemet, ő is azonnal lelkes volt, és segített rendszerbe foglalni a rajzaimat, termékeimet. Így indult a dolog. Később mindketten folyamatosan tanultunk, és fejlődtünk. Lassan felnőttünk a feladatokhoz. A Babka az irodalom, a filantróp hozzáállás, az informatika és a vizuális kultúra közös gyereke.


Miért fontos nektek ez a vállalkozás?

Imádjuk. Foglalkozunk természetesen más projektekkel is, de a Babka Manufaktúra az abszolút elsőszámú szerelmünk. A Babka Manufaktúra elsősorban nem üzleti szempontok alapján működik. Ezt mindig fontosnak tartjuk kihangsúlyozni. Például nem kötünk kompromisszumokat olcsóbb alapanyag vagy, vagy a kézi rajzolást helyettesítő automatizáció tekintetében. 

A Babka termékei az egyik legfontosabb önkifejezési módunk az életünkben. A tányérokon keresztül mi is megnyílhatunk, kifejezhetjük a hálánkat vagy éppen a kritikánkat. Együtt élünk a Babkával gyakorlatilag.


Miért érdemes itt vásárolni? 

Mert működik . A termékeink valódi, és erős érzéseket váltanak ki a megajándékozottakból, vagy belőled, ha éppen magadnak választottál néhány kerámiát. 3 fontos dolog van, ami ha teljesül, akkor tökéletesen adtuk át az üzenetet az ajándékunkkal.

 

 1.: Legyen személyes, a megajándékozottal kapcsolatban átgondolt, hozzá kapcsolható. A széles választék (több mint 700 termék), és az egyedi kérések lehetősége ezt maximálisan lehetővé teszi. A vásárló kereshet valamilyen közös emléket, egy fontos pontot, ami összeköti őket, vagy a saját életében valamilyen kitüntetett eseményre reflektál.

 

 2.: Fontos a külsőség is persze. A Babka termékek dekoratívak, és első ránézésre is látszik rajtuk, hogy nem egy szupermarket polcáról vették le őket. 

 

3.: A Babka termékek kézzel készülnek, és ha nálunk vásárolsz, keresel, akkor te is a legdrágább kincsedet, az idődet fekteted be valaki más öröméért. A megajándékozottnak is azonnal egyértelmű lesz, hogy időt fektettél az ajándéka kiválasztásába, foglalkoztál vele, figyeltél rá.

Ez a három dolog azonnal átjön, amikor Babkát adsz vagy kapsz, és pozitív érzések jönnek létre. Nagyon sok visszajelzést kapunk arról, hogy könnyek kísérték az ajándékozást. Ezekből a visszajelzésekből pedig mi töltődünk fel, és indul is újra a körforgás.


A gyakorlati szempontoknál pedig fontosnak tartom kiemelni a garanciáinkat, amit minden vásárlónknak kínálunk. Nálunk nem lehet olyan, hogy sérülsz valamiben. Proaktív módon kezelünk minden vásárlói igényt. Ha hibázunk, azonnal cserélünk, térítünk, kompenzálunk. Nem töltetünk ki űrlapokat, stb..  Elérhetőek vagyunk chaten, és emberként kezelünk mindenkit. Nem ügyfélként.

 

Társadalmi szerepvállalás tekintetében a Babka Manufaktúra rendszeresen hoz létre játékokat, posztokat, amelyekkel állatvédelemmel foglalkozó szervezeteknek igyekszik támogatást generálni. Nekünk is van két „állati” társunk, akik rengeteg inspirációt nyújtanak. 


Van-e valami különlegessége ennek a vállalkozásnak?

Talán az, hogy nem klasszikus vállalkozás. Egy teljesen hibrid rendszer. Az üzleti szempontok tudatosan alárendeltek az önazonos tartalmaknak. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ezt megtehetem, és nem statisztikákból kell alkotnom. Elég csak, ha befelé figyelek.

 

Mi a legnépszerűbb termék?

Mindig van néhány sláger termék, ami egyszerre sok embert szólít meg. Szerencsére a szeretet, barátság, szerelem és hála érzések üzenetátadása legnépszerűbb. Persze a humor is top igény. A legtöbben a kézzel festett tányérokat és bögréket keresitek. Ezek minden esetben egyesével, egyedi módon készülnek. Minden egyes termék egy külön leülés, és van lehetőségetek chaten átbeszélni a kérést, egyedi változtatásokat kérhettek.

 

Mi az, amit kiemelnél a termékek, szolgáltatások közül?

Ami szerintem kiemel minket a termékeinken kívül az az elérhetőségünk és a gyorsaságunk. Chaten valóban figyelünk az érdeklődőre. Tehát tényleg tudunk beszélni az ajándékozási szituációról, a termék részleteiről, a minta kiválasztásáról. Már ezen a pontok elkezdődhet a személyesség előtérbe helyezése, a száraz webshopos panelüzenetekkel ellentétben. A másik a gyorsaságunk: Lehetőségetek van SOS kiszállítási szolgáltatást is kérni, ami azt jelenti, hogy 2-3 nap alatt megkaphatod a kért manufaktúra termékeket. Ezt terheltebb, ünnepi időszakokban is tartani tudjuk.

 

 

Több helyen is elérhetőek vagyunk. Alapvetően a www.babkamanufaktura.hu oldalon találjátok meg a webshopunkat. De jelen vagyunk a Facebook-on, Instagram-on és TikTok-on is. Csak online működünk.

Fb.: https://www.facebook.com/babkapaint/

Insta.: https://www.instagram.com/babka_manufaktura/

TikTok: https://www.tiktok.com/@babkamanufaktura/

 

Időpont: 
kedd, 2023, május 2 - 21:04

Állásajánlatok Kaposváron