Segítsetek a Kutyatárnak, hogy tápot nyerjenek a gondozott kutyáknak és macskáknak

Segíts egy szavazattal a kaposvári Kutyatár Egyesületnek, hogy 30 raklapnyi tápot kaphassanak a VETŐ állatjóléti szervezettől.

A VETO egy nagy állatjóléti szervezet, aki európai állatvédő egyesületek munkáját segíti. A Táp Maraton nevű kezdeményezésük monumentális mennyiségű élelem összegyűjtése, melyet azon szervezetek közt oszt ki, akik bekerülnek az első 30 legtöbb szavazatot kapott egyesület közé. Ez őrületes munka és szervezés a VETO részéről, melynek a győztesei közel 30 raklapnyi élelemhez jutnak. Igazi győztesei azok az állatok, akik ennek a kezdeményezésnek köszönhetően biztosan nem maradnak élelem nélkül. Ha a Kutyatár megfelelő mennyiségű szavazatot gyűjt, akkor  az 300 kutya és 50 macska jövő évi biztonságát jelenti. Jelenleg nagyjából napi 100 kg táppal kell számolniuk ahhoz, hogy az általuk gondozott kutyák minden nap egyenek. 

Hogy hogyan tudsz segíteni? Úgy, hogy szavazol a Tierrettung Auslandra, aki 11 éve elkötelezte magát arra, hogy segíti a munkánkat, és akik beneveztek a Táp Maratonra. A poszt végén szereplő linket megnyitva rögtön a Tierrettungra Auslandra tudsz szavazni, csak be kell írnod a nevedet és az emailcímedet, majd a piros mezőre rányomni, ezt követően a kapott emailben szintén megerősíteni a szavazatodat a piros mezőre kattintással. És hogy tudsz még segíteni? Mozgósítod a rokonaidat, ismerőseidet, mert sok-sok ezer szavazat kell ahhoz, hogy ez a nyergesvontatónyi táp valósággá váljon. Október 6-án 12 órakor zárul a szavazás, addig lehet szavazni és kampányolni. Kérjük, hogy segítsetek, hogy a jövő év ne a bizonytalanság és az ellehetetlenülés éve legyen, hanem az életben maradásé! Köszönünk minden saját és minden szerzett szavazatot! Nyerjünk együtt 30 raklapnyi élelmet!

https://www.spendenmarathon-tiere.de/voting/?vote=130

Időpont: 
csütörtök, 2023, október 5 - 17:32

Állásajánlatok Kaposváron