A kaposváriak véleményét kéri Szita Károly

A városépítő munka már megtett, illetve tervezett lépéseiről kéri a kaposváriak véleményét Szita Károly polgármester. A város vezetője mától kezdve levelet juttat el minden kaposvári háztartásba, hogy felmérje az itt élők igényeit. A feltett kérdések érintik egyebek között a munkabéreket, a helyi gazdaságot, a Németh István Program beruházásait, a közbiztonságot, a családok és az idősek helyzetét.

„Igazán sikeresek mindig akkor voltunk, s lettünk, amikor együtt, eszünket, szívünket s tudásunkat összeadva terveztük meg teendőinket!” – olvasható a polgármester levelében. Szita Károly az elmúlt évtizedek közös munkája kapcsán azt írja: megcselekedtük, amit vállaltunk, hiszen a hamarosan befejeződő beruházások, fejlesztések szinte teljes egészében más, jobb életminőséget nyújtanak gyermeknek, fiatalnak, felnőttnek, idősnek egyaránt.

 Ám feladataink még korántsem értek véget, tennivalónk még számos, ha magunk, de különösen gyermekeink s unokáink számára egy kivételes szépségű, és adottságaiban is egyedülálló várost, otthont szeretnénk teremteni.

Kaposvár polgármestere az új vállalásokról azt írja: a következő évtizedet is nyertesként szeretnénk megélni. Hogy 2030-ra folyamatosan, az átlagnál is jobban nőjenek a bérek, hogy a város népessége minél több gyermekkel gyarapodjon, hogy Kaposvár legyen Magyarország legegészségesebb városa, és hogy továbbra is a mi városunk legyen a legolcsóbban élhető magyar nagyváros.

A kitöltött kérdőívet 2019. április 15-ig küldhetik vissza Szita Károly polgármesternek. A válaszboríték postára adásáért nem kell fizetniük a város polgárainak.

OLVASTAD MÁR?

SZÍNHÁZI ELŐADÁSOK A DOROTTYÁBAN

SZÖRNYŰ BALESETEK A VASÚTI ÁTJÁRÓKBAN - LEGYÜNK ÓVATOSAK!

ÍGY MENNEK ÁT A PIROSON AZ AUTÓK A 67-ES ÚTON- VIDEÓ

MEGÚJULT A KAPOSVÁR KÁRTYA

MINDEN KÍNÁBÓL ÉRKEZETT CSOMAG UTÁN ADÓT KELL MAJD FIZETNI

KÜLÖNLEGES NYÁRI FESZTIVÁLT RENDEZNEK ALSÓBOGÁTON

 

Kapcsolat

telefon: 30/788-6269

e-mail:

kaposvariprogram@gmail.com

Facebookos játékaink szabályzata