Beatrix megtalálta számítását a tianDe kozmetikumaiban

Prémium minőségű kozmetikumokat és még számos más fantasztikus terméket találtok a tianDe termékei között. A vállalkozás egyik magyarországi partnerével Zádori-Fekete Beatrix beszélgettünk. 

 

Hogyan indult a vállalkozás?

A tianDe termékei 2012-ben költöztek be az otthonomba és azóta oszlopos tagjai a mindennapoknak az arctisztítástól az üvegtisztításig. Vállalkozásilag 2019 óta költözött az életembe, amikor is lehetőséget kaptam a cégtől, hogy népszerűsíthessem a termékeket. Azóta sok minden változott és átalakult, de a termékek iránti szeretet töretlen. Ezt a szeretetet és elköteleződést igazán most tudtam formába önteni. Mostanra alakult ki az út, amin már jólesik járni és az a csatorna is mostanra alakult ki, amin keresztül úgy érzem a legjobban át tudom adni a gondolataimat!

 

Miért fontos neked ez a vállalkozás?

Az idei szlogenünk úgy érzem kifejezi mindazt, amit a tianDe képvisel és azt is, amit én szeretnék átadni az érdeklődőknek: tianDe – Az egészség az új szépség.

Hiszem, hogy az elmúlt évek után erre sokan szomjazunk, de a megújulás és a szépség elengedhetetlen része, hogy egészségesek legyünk testileg és lelkileg. A tianDe termékei olyan kultúrából érkeznek, amelyek kimeríthetetlen lehetőségeket adnak arra, hogy a testünkön keresztül a lelkünket is táplálhassuk, ápolhassuk. Természetgyógyászként és leendő fitoterapeutaként, valamint személyes érintettség révén is régóta érdekel az egészség megóvása, a jó táplálkozás és a gyógynövények segítségével. Így lett talán az én személyes célom, hogy a nehéz időszak után mutassak olyan egyszerű praktikákat, amit beépíthetünk a mindennapokba, illetve olyan könnyed témákkal szolgálni, ami a gyógynövények és a keleti kultúra iránt érdeklődőknek érdekes és hasznos történetekkel és ötletekkel szolgálhatnak.

 

Miért érdemes itt vásárolni? 

Erre egyszerűen csak annyit kellene mondanom, hogy gyere és tedd próbára, bele fogsz szeretni! De tényleg, a 3 lépéses kézápolás után csak húhaaa élményünk van. Tényleg ki kell próbálni és megtapasztalni azt az érzést, amikor pár perc alatt babapopsi puhaságú lesz a kezed!

https://www.tiande.hu/3-lepeses-kezapolas/

 

Vagy amikor kipróbálsz egy arcmaszkot és 20 perc után látod a hatását! Vagy amikor a női intim betéted végre tényleg megvéd, nyugtat és akár 49 gyógyfű ad ehhez segítséget. 

https://www.tiande.hu/gyogynovenyes-betetek/

 

Vagy amikor megtalálod a 17 arcápoló családból a tiedet, ami tökéletes számodra és 1 hónap múlva már látod a vonásaidon a változást! Kiemelném a személyes kedvencemet. Mivel 46 éves vagyok, a bőrömnek belül és kívül is már szüksége van extra táplálásra. A kollagénes családunkat minden 35 év feletti nőnek szeretettel ajánlom.

https://www.tiande.hu/collagen-active/

 

Vagy a dezodor, ami felér egy minipatikával és ami közel 1 évig elegendő! 

https://www.tiande.hu/dezodor/

 

Vagy egy olyan tapasz, ami segíthet, ha hirtelen megfájdul a fejed, vagy eldugul az orrod, vagy „beáll” a derekad! Vagy egy sampon, ami annyira tiszta, hogy benne él a ginseng gyökér! …és mindez magas minőségben mégis elérhető áron! Arról nem beszélve, hogyha törzsvásárlónk lesz valaki, akkor állandó 35% kedvezményben részesül minden termék árából, ami az akciókra is vonatkozik! Ezen felül pedig egyedi ajánlatok és további ajándékok is megilletik! 

https://www.tiande.hu/torzsvasarloi-kartya/

 

Van-e valami különlegessége ennek a vállalkozásnak?

Csak az van neki! Több, mint 500 féle termék tényleg a fejünk búbjától a kislábujjunkig szolgál ki minőségi termékekkel, közel 3500 féle gyógynövény felhasználásával!

 

Mi a legnépszerűbb  termék?

3 lépéses kézápolás, általában ezzel szoktuk a bemutatókat tartani, mert azonnali élményt ad, dezodor, betétek, tapaszok, kollagénes arcápolók, arcmaszkok, fogkrém és fogkefe, ginsenges sampon.

 

 

Milyen szolgáltatások, termékek kaphatóak?

 

Arcápolás

Testápolás

Hajápolás

Kéz és lábápolás

Intim higiénia – deo, betétek

Száj és fogápolás

Gyógynövényes tapaszok és fitogélek

Smink 

Háztartás

 

 

https://www.tiande.hu/a-tiande/

https://www.facebook.com/tiandemagyarorszag

Időpont: 
péntek, 2022, február 18 - 17:58

Állásajánlatok Kaposváron