Ingyenes Bryan Adams és Wellhello koncert

Időpont: 
2019/08/28 - 18:00

Szeptember 28-án világsztárral ünnepli 20. születésnapját a Skandináv lottó. A Hősök terén megrendezésre kerülő ingyenes Szuperkoncerten Bryan Adams kifejezetten erre az estére készített, két órás exkluzív show-val lép fel. 

A tavalyi évhez hasonlóan a Szerencsejáték Zrt. - hagyományteremtő jelleggel - idén is megrendezi a Szuperkoncertet.  Előzenekarként a Wellhello lép fel, amely a hazai zenei világ egyik legnépszerűbb formációja: számos teltházas koncerttel és díjjal büszkélkedhetnek, a különböző videómegosztókon elérhető dalaik pedig több tízmilliós megtekintésnél járnak.

A Szuperkoncert világsztárját szintén nem kell bemutatni: Bryan Adams 1975 óta készít dalokat.  Olyan világslágerek fűződnek a nevéhez, mint a „Summer of 69”, a „Straight from the Heart”, az „(Everything I Do) I Do It For You”, vagy a legfrissebb, Ed Sheerannel közösen írt „Shine A Light”. Zeneszerzőként több mint 100 millió eladott lemezzel, két Grammy-díjjal és öt Oscar-díj jelöléssel rendelkezik.

A kanadai énekes-zeneszerző amerikai turnéját megszakítva, két órás koncerttel érkezik Budapestre. Az egyedi elemeket tartalmazó színpadkép és technika mellett kifejezetten erre az estére tervezett exkluzív látvány nyújt majd egyedülálló koncertélményt a magyar közönségnek.

Az ingyenes Szuperkoncert szeptember 28-án, szombaton 18 órakor a Wellhello koncertjével veszi kezdetét, ezt követően 20 órától szórakoztatja majd Bryan Adams a közönséget.

 

Facebookos játékaink szabályzata